Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe te herstellen van een DVD Reader
DVD-ROM drives kunnen hardware-of software-niveau mislukkingen hebben . De laser- lens kan krijgen te vies om schijven te lezen , zou de fysieke verbindingen niet goed werkt of een driver beschadigd of de versie is verkeerd kan zijn . Problemen met een DVD -lezer kan een paar minuten of een uur duren, afhankelijk van wat er mis is . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Canned lucht verhuur dvd lensreiniger
Tangen
Toon Meer Aanwijzingen
1

Afsluiten uw computer en verwijder het netsnoer uit de achterkant van de zaak . Schroef de zijkant of bovenpaneel van de computer zaak , indien nodig , en verwijder deze uit de computer chassis . Kopen van 2

Controleer de kabels van de achterkant van de dvd -lezer . Koppel deze los van de achterkant van het station . Spray ingeblikte lucht in de aansluitingen als ze stoffig .
3

Controleer de kabels op fysieke schade , zoals scheuren of barsten in de kabels of connector uiteinden loskomen van de draden . Kijk naar de pennen in de interface sleuven van de dvd-speler . Eventuele gebogen zijn , kunt u in staat om de pennen terug te buigen op zijn plaats met een vlakke tang . Als de kabels of de schijf is fysiek beschadigd is , moet u de apparatuur te vervangen .
4

Leg de kabels weer goed . Sluit de behuizing van de computer . Sluit uw computer weer in en zet hem aan . Als de interface- of stroomkabels niet worden geduwd helemaal in de interface sleuf of ze hebben gekregen los , verlies van gegevens of het station detectie fouten kunnen optreden .
5

Leg de lens schoonmaken dvd in uw dvd -lezer en laat het spin up . Spray ingeblikte lucht in de dvd - rom-drive na het schoonmaken van de lens DVD heeft zijn cyclus voltooid om alle resterende stof te krijgen .
6

Klik op "Start " en klik met de rechtermuisknop op ' Deze computer '. Ga naar 'Eigenschappen'. Kies de "Hardware Tab " en klik op de " Apparaatbeheer" .
7

Vouw het gedeelte "CD /DVD Drives " . Vind uw geïnstalleerde dvd -lezer en rechts op de vermelding . Kies 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad ' Driver ' en controleer dan de genoemde informatie . De fabrikant bestuurder moet de fabrikant van uw computer , uw dvd -lezer of Microsoft zijn. Klik op "Update Driver " te hebben Microsoft automatisch te zoeken naar de nieuwste versie van het stuurprogramma .
8

Ga terug naar het tabblad ' Driver ' als de fabrikant driver is niet goed of wilt u een handmatige installatie van de do drivers . Kies " Installatie ongedaan maken . " Ga naar uw computer of website DVD fabrikant om de nieuwste stuurprogramma's te downloaden en te installeren als uw dvd -lezer gebruikt drivers rechtstreeks van de fabrikant . Driver installatie is een eenvoudig proces die niet veel verschillen tussen fabrikanten . Verschijnt een installatiewizard en na akkoord te gaan met de licentieovereenkomst , klik op "Volgende " totdat de driver is geïnstalleerd . Herstart je computer te hebben Windows de stuurprogramma's automatisch opnieuw installeren als uw dvd -lezer gebruikt Microsoft drivers .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe te Pick Up een tv-signaal …
·Soorten Inkjet Technologie 
·Hoe maak je een Brother Person…
·Bluetooth Data Rate Vs . Wi- F…
·Hoe te Gooi oude computers in …
·Hoe Vergelijk Canon printers 
·Waarom wordt mijn computer ops…
·Hoe maak je een microfoon op d…
·De IPP- protocol 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je het moederbord op een Dell Inspir…
·Hoe maak je een serienummer aan het Type…
·HP DC7600 Specificaties 
·Hoe maak je een monitor op een Alienware…
·Hoe een HP dv6700 laptop goed schoon 
·Hoe Vergelijk Mini Computers 
·Hoe te spelen van My Flash Drive 
·Wat zijn Spin dioden? 
·Waarom moeten routers geconfigureerd wor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com