Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe je Logitech Orbit gebruiken
Logitech Orbit serie webcams komen met verschillende functies niet gevonden in de meeste consumenten- randapparatuur camera's , zoals gezichts- tracking, gezichts- filters en auto - heroriënteren . Deze functies vereisen specifieke Logitech drivers , die zijn inbegrepen bij de aankoop van een Orbit camera . De optionele Logitech Vid -software geeft het apparaat extra netwerkmogelijkheden. De camera software werkt met Windows XP en nieuwere versies van het Windows-besturingssysteem . Instructies
1

Plaats de installatie- cd die bij de camera in het schijfstation van het systeem . Steek de stekker in de webcam voordat u de software installeert , omdat Windows kan een conflicterende profiel apparaat voor de camera te creëren , waardoor problemen met toekomstige erkenning apparaat . Kopen van 2

Volg de instructies op het scherm om de software te leggen op de harde schijf . Wanneer hierom wordt gevraagd , sluit u de webcam in een vrije USB -poort en wacht tot de software en Windows het apparaat herkennen .
3

Selecteer een keuzerondje om de software te installeren met of zonder Logitech Vid . Vid is een netwerk roeping applicatie die gebruikers in staat stelt om te praten over het internet met live video streams . Als u de software installeert zonder Vid , kunt u het programma downloaden van de website van Logitech's op een later tijdstip . Klik op " Next " om ofwel de installatie te voltooien of te configureren Logitech Vid .
4

Open de " Logitech Webcam Software " icoon op het bureaublad of uit de lijst met programma's in het menu Start . De camera moet aangesloten op functies van het programma toegang blijven. Als u wenst te Vid gebruiken, selecteert u de optie " Logitech Vid " , of klik op de Vid knop vanuit de webcam software.
5

Druk op de knop gedrukt met radertjes voor toegang en instellingen van de camera te veranderen , waaronder beeldkwaliteit en opslaglocatie . Druk op de filmstrip knop om foto's of video-opnamen vast te leggen .
6

Klik op de knop gedrukt met de tragische /komische maskers om toegang te krijgen tot gezichts- filters en andere effecten . Deze instellingen plaatsen geanimeerde objecten over het gezicht van de gebruiker , of een erkende gezicht te vervangen door een van de verschillende computer-gegenereerde personages die bewegen in - sync met de gebruiker . Extra objecten en personages zijn beschikbaar voor download op de website van Logitech .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe te Firewire Wissel naar US…
·Hoe maak je een XLR dynamische…
·Hoe te Sparkling Artifacts ver…
·Hoe maak je verbinding een vid…
·Hoe maak je een verjaardagstaa…
·Hoe een Upside Fix omlaag Webc…
·Hoe maak je een Tekentablet Ki…
·Hoe je het toetsenbord gebruik…
·Hoe maak je een Bluetooth- Hoo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de helderheid van het scherm aanpass…
·Dell 9300 DC Power Jack Reparatie 
·Hoe Memory Problemen in een Dell E521 PC…
·Tablet PC Vergelijking naar iPad 
·Hoe je RAM te installeren op een CF - 73…
·Radeon 4770 Vs . Radeon 5670 
·Hoe de Backspace- toets Lock 
·Hoe uw computer of harde schijf controle…
·Hoe het opzetten van een Mac Mini met ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com