Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Problemen met een PCTV HD PCI
Een PCTV HD -kaart kunt u bekijken , opnemen en afspelen van high - definition ( HD ) -televisie op uw computer . De kaart installeert een Peripheral Component Interconnect ( PCI ) slot op je moederbord . Na het installeren van de kaart naar uw computer , kunt u gebruik maken van Windows Media Center op te nemen en te bekijken live televisie . Als de computer niet op de kaart detecteren , kan high - definition televisie niet weergegeven of wordt een show niet opnemen , de PCTV HD PCI -kaart mogelijk niet goed geïnstalleerd of onderdelen van de computer kunnen incompatibel zijn . Installatie

De elektrische contacten aan het eind van een uitbreidingskaart te sturen gegevens naar en van het moederbord . Het moederbord kan niet detecteren of te communiceren met de kaart , tenzij je de contacten volledig in de uitbreidingssleuf plaatst . Als de computer niet op de PCTV HD PCI- kaart detecteren , kan je niet hebt de kaart goed is geïnstalleerd in de sleuf . Bevestig dat u stevig in het PCI slot beide uiteinden van de kaart geplaatst . Schroef de kaart aan de ingang op de achterkant van de zaak .
Drivers

Het besturingssysteem communiceert met een apparaat door middel van een software- driver . Een aanvraag stuurt gespecialiseerde , high-level commando's naar de bestuurder , die vervolgens stuurt low - level code aan de hardware . Zonder een software driver , kan het besturingssysteem niet spreken met de PCTV HD PCI -kaart .

Drivers
werken niet op alle besturingssystemen . Sommige hardware-apparaten alleen komen met driver ondersteuning voor Windows XP , terwijl anderen alleen ondersteunen 32 - bit Windows . Raadpleeg de documentatie die bij de kaart om te bepalen of de hardware- apparaat compatibel is met uw besturingssysteem . U kunt drivers downloaden van de steun van de fabrikant pagina .
Compatibiliteit

Niet alle grafische kaarten of monitors ondersteunen high definition . Voor u om high - definition televisie bekijken op een computer , de grafische kaart is geïnstalleerd op het systeem , samen met het LCD-scherm is aangesloten op de grafische kaart , moet HD - compatibel zijn. Om high - definition televisie op te nemen , moet u ook voldoende opslagruimte beschikbaar is op uw harde schijf . High - definition opnames kan nemen veel schijfruimte , als je harde schijf te klein is of onvoldoende ruimte vrij niet heeft, zal het besturingssysteem te voorkomen dat de toepassing van het opnemen van het bestand
< . br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe de overscan aanpassen op e…
·Hoe om te bepalen een HID Kaar…
·Hoe maak je verbinding OBD-II …
·Hoe te Parallel Printer Stekke…
·Hoe maak je een 2 - poorts KVM…
·PC Card FAQs 
·Wat is de functie van een Comp…
·Hoe het opzetten van een webca…
·Wat doet USB voor? 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Specificaties voor een Canon CLC 1000 
·Hoe te verwijderen van een DC Jack 
·Hoe een HP Compaq nc8430 notebook harde …
·Hoe Hard Drive Space Voeg toe aan een Ga…
·Hoe een bestand van een Flash Drive kopi…
·Palm Pilot Bestandstypen 
·Hoe je CD - ROM drivers opnieuw te insta…
·Kunt u een update op een laptop CPU ? 
·Scannen Met een Dell All - In - One Prin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com