Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe te schrijven met een pen op een abstract Screen
Pennen hebben genomen over nevenfuncties naast dat van glijden over het papier en het doseren van inkt . De invoering van de digitale pen kan de gebruiker veel meer doen dan alleen maar een briefje schrijven . Sommige digitale pennen werken op vergelijkbare wijze aan traditionele pennen , maar bij gebruik op een bijzondere abstracte scherm dat functioneert als papier , ze laten een gebruiker om de gemaakte handgeschreven inhoud overbrengen naar een computer . Digitale pennen niet afzien geen inkt of schrijven op papier - achtige materiaal , maar in plaats daarvan geven pen mogelijkheden om gebruikers werken op een computer tablet of mobiele telefoon . Het type dat u gebruikt, is afhankelijk van uw behoeften en het type computer scherm je hebt . Wat je nodig hebt
Digitale pen
Tablet PC
Digitale pen voor tablet -pc
Toon Meer Aanwijzingen
Digitale Pen
1

Installeer de digitale pen software meegeleverd met het toestel door het invoegen van de schijf in de DVD /CD drive . Laat de installatie- wizard om automatisch te installeren de software en drivers .

Aankoop digitaal papier 2 uit een computerwinkel of van een speciale digitale papierleverancier zoals Longhand gegevens , Destiny Wireless of CapturX . Dit document komt in verschillende stijlen en maten , waaronder notitie en full - page size . Sommige pennen gebruiken een gespecialiseerde abstracte raster dat is afgedrukt op het papier . Het raster kan de pen om de gegevens direct op te nemen in dezelfde en deze uploaden naar een smartphone of computer via USB of Bluetooth .
3

schrijven , aantekeningen of vul het speciale formulier .
4

Maak de onderste pen gebied van de top naar de USB-connector te onthullen , als die er is . Steek de stekker in de computer USB-poort . Selecteer "Start ", " Computer " en klik tweemaal op de pen drive om het te openen . Klik twee keer op het opgeslagen handgeschreven bestand om het te openen . Klik op " File " en " Save " om de tekst document op te slaan . Noem het document en klik op "Opslaan " weer .
5

Gebruik de pen Bluetooth-connectiviteit , indien van toepassing , om de informatie automatisch naar toepassingen zoals OneNote , SharePoint , of een digitale PDF-formulier .

tablet pen
6

Maak de digitale pen van de tablet houder .

Place 7 de pen op een hoek van 90 graden op het tablet-scherm , het houden van uw vingers en hand weg van het scherm .
8

Selecteer de tablet iconen door te wijzen en ze aan te raken met de pen . Kijk voor kant knoppen op de pen die u in staat om verschillende functies , zoals die u kunt uitvoeren met de muisknoppen te voeren .
9

Gebruik de pen om het pictogram " Input Panel " tik op naast een tekstveld . Deze actie zal een venster waarin u tekst kunt schrijven in de tablet-pc met de pen . De dichter bij een 90 - graden positie schrijven je kunt bereiken , zal het duidelijker het schrijven op het scherm . Praktijk schrijven in deze positie , omdat het onnatuurlijk kan voelen op het eerste.
10

Pas de kalibratie knoppen aan de zijkant van de pen en op het tabblad 'Instellingen' van de tablet om beter schrijven mogelijkheden krijgen .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe de Media Center -afstandsb…
·Hoe de resolutie voor de Optic…
·Hoe maak je een USB Hub Monito…
·Hoe maak je een Paper Jam in e…
·Hoe te Ammoniak Schade Fix op …
·USB Power Vs . Externe voeding…
·Cintiq vs Intuos 
·Hoe kan ik een Dell USB-muis g…
·Belkin OmniView Enterprise ins…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Set Up AMI BIOS 
·Het wijzigen van de toner op een HP Lase…
·Hoe een EasyCap Problemen 
·Compaq Model 7594 Dienst Informatie 
·Kan een iPad Hardop lezen ? 
·Hoe maak je een Smart Board Sluit een Ma…
·Hoe de ventilator vervangen op een Radeo…
·Laptop Vs . Desktop prestaties 
·Hoe te Reformat HP printers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com