Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Leggen USB Koord & parallelle poorten
Universele seriële bus of USB , poorten zijn de meest dominante vorm gebruikt voor het aansluiten van een grote verscheidenheid van externe apparaten op de computer . Parallelle poorten , anderzijds , zijn al sinds het begin van de personal computer in de jaren 1980 en zijn voornamelijk op oudere computers . Overdragen Speed ​​

USB -aansluitingen
zijn sneller dan verbindingen met parallelle poorten . De data transfer snelheid van USB -producten varieert van 1.5 MB /s tot 480 MB /s , terwijl de data transfer snelheid voor een parallelle poort varieert van 0,115 MB /s tot 3 MB /s . De parallelle poort was een verbetering ten opzichte van de langzamere seriële poort ( op 0,115 Mb /s ) en evolueerde van het kunnen overbrengen in slechts een richting op een tijd om te kunnen dragen in beide richtingen tegelijk . De snelheid van de parallelle poort in de loop der jaren , maar het is nog steeds veel langzamer dan de nieuwere USB-poorten .
Veelzijdigheid

Parallelle poort
werden voornamelijk gebruikt om een verbinding printer op een computer, maar kan ook worden gebruikt om een direct te verbinden met elkaar om een ​​netwerk te vormen . Een verscheidenheid van apparaten te gebruiken USB-aansluitingen , zoals printers , scanners , externe harde schijven , mobiele telefoons en camera's . U kunt tot 127 apparaten op een USB -poort enkele gebruik van een of meer USB-hubs en een verbinding met een USB-poort op de computer . USB-verbindingen kunnen ook stroom leveren aan externe apparaten, zodat een speciale stekker in het stopcontact niet kan worden verlangd .
Aansluiten op een computer

Aansluiten van externe apparaten via een USB -kabel vereist in het algemeen geen extra software of installatie , gewoon inpluggen en het werkt . Parallelle poorten vereisen vaak extra software , zoals chauffeurs, om de verbinding te configureren . U kunt USB-apparaten aansluiten en loskoppelen zonder afsluiten van de computer , die je niet kunt doen met parallelle poort apparaten . Kabels voor USB-apparaten kunnen langer zijn dan die voor een parallelle poort. Een USB-kabel kan tot 16 meter, terwijl een parallelle kabel kan tot 6 meter .
USB naar Connection

Parallel Er zijn verschillende opties beschikbaar om een ​​verbinding parallel apparaat op een USB -poort op een computer.These adapter kabels hebben een USB-aansluiting aan het ene uiteinde en een parallelle poort aan de andere kant en worden meestal gebruikt om een oudere printer met slechts een parallelle aansluiting aansluiten op een nieuwere computer waarop alleen USB-poorten . Beschrijvingen van deze kabels omvatten niet de mogelijkheid van een nieuwere printer aansluiten op een oudere computer.Though USB poorten zijn sneller en veelzijdiger , zijn parallelle poorten nog steeds gevonden in oudere computers en kan worden gebruikt om verbinding met printers en andere computers . < br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een Bluetooth PS3 …
·2 poorts KVM-switch -instructi…
·PC Air Duct Cleaning 
·USB Webcam & Printer Conflict 
·Hoe maak je een Read - Only CD…
·USB kabel Voordelen 
·Hoe maak je een Wiimote In My …
·USB Drive Problemen met Window…
·Hoe maak je een Laggy Webcam F…
  Related Articles
Hoe maak je een camera aansluiten via US…
Hoe te Sync My iPad via een USB 
Hoe USB gebruiken met uw iPad 
Wat kan ik doen met de USB-adapter op de…
Hoe maak je een iPad opladen met USB 
Hoe Computer Cords verbergen 
Uitleggen Desktop Workstations & Servers…
Hoe USB & voedingskabels 
Hoe kan ik een laptop naar een tablet me…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een GIF- bestand opslaan naa…
·Molex PC voedingskabels Explained 
·Hoe kan ik gegevens op een externe harde…
·Wanneer werd de eerste Dell- computer Ma…
·Specificaties voor een 500GB Western Dig…
·Wie is eigenaar van Lenovo- computers 
·Kan ik de gegevens ophalen uit Mijn comp…
·Hoe Vergelijk Sound Systems 
·Hoe je het geheugen van een Acer laptop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com