Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Data Recovery op een Dead Hard Drive
Uitvoeren data recovery op een dode harde schijf door het aansluiten van de dode schijf naar een USB harde schijf adapter die op een werkende computer met hetzelfde of meer recente besturingssysteem als de defecte schijf . In sommige gevallen zal de schijf leesbaar zijn en de data kan eenvoudig een backup worden gemaakt of gekopieerd . Vaker een gespecialiseerde data - recovery software pakket nodig heeft op de werkende computer om gegevens te herstellen worden geïnstalleerd , en in extreme gevallen de schijf zal moeten worden verzonden naar een gespecialiseerde data - recovery lab voor geavanceerde recovery-diensten . Wat je nodig hebt
USB- harde schijf adapter
Werken computer
data - recovery software
opslag locatie voor herstelde bestanden
Toon Meer Aanwijzingen
File System fouten

1

Sluit de USB- harde schijf aan op de werkende computer en alle noodzakelijke stuurprogramma's voor het apparaat te installeren door het volgen van de aanwijzingen op het scherm . kopen van 2

Bevestig de defecte harde schijf naar de USB harde schijf adapter en een stroombron . Laat het besturingssysteem om drivers voor de harde schijf detecteren en installeren , maar annuleer eventuele aanwijzingen dat het besturingssysteem wordt weergegeven om de inhoud van de schijf automatisch worden uitgevoerd wanneer het wordt ontdekt .

Klik 3 " Computer " onder het startmenu en zoek naar de defecte schijf vermeld onder harde schijven . Klik met de rechtermuisknop op het station , meestal de letter E of F , en klik op ' Eigenschappen ', klik vervolgens op het tabblad 'Extra' . Klik op " Nu back-up " van het menu Back-up en volg de aanwijzingen om bestanden en mappen een back-up te selecteren . Bewaar de back-up op een ander station dan het te vorderen , zoals een USB -stick of een externe back-up schijf .
4

Klik op "Configuratiescherm" onder het menu Start en klik vervolgens op " Systeembeheer . " Dubbelklik op " Computerbeheer " en klik op " Schijfbeheer " om een lijst van gedetecteerde schijven als het station niet wordt herkend door het besturingssysteem . Klik met de rechtermuisknop op de schijf gemarkeerd als een " buitenlandse schijf" en klik op "Importeren " om het besturingssysteem toegang tot de drive . Volg de procedures voor een back-up zodra de schijf is gedetecteerd .
5

Klik op " Computer " onder het menu Start en klik met de rechtermuisknop op de defecte schijf als de schijf wordt gedetecteerd , maar geen bestanden of mappen zijn gevonden . Klik op " Eigenschappen" en klik vervolgens op het tabblad 'Extra' . Klik op de " Nu controleren " knop onder de foutcontrole categorie en check beide vakken om fouten in het bestandssysteem automatisch te repareren en om te scannen op en proberen het herstel van de slechte sectoren . Klik op " Start " en laat het systeem opnieuw op te starten als het besturingssysteem vraagt ​​om dat te doen . Laat de scan te lopen tot voltooiing en volg de procedures voor een back-up .
Formats , partities en Data Loss
6

Download en installeer een data - recovery-software -pakket op de werkende computer .
7

Sluit de USB- harde schijf aan op de werkende computer en alle noodzakelijke stuurprogramma's voor het apparaat te installeren door het volgen van de aanwijzingen op het scherm .
8

Bevestig de defecte harde schijf op de USB- harde schijf adapter en een stroombron . Laat het besturingssysteem om drivers voor de harde schijf detecteren en installeren , maar annuleer eventuele aanwijzingen dat het besturingssysteem wordt weergegeven om de inhoud van de schijf automatisch worden uitgevoerd wanneer het wordt ontdekt .
9

Voer de data - recovery software en scan het systeem voor de defecte harde schijf .
10

Voer een geavanceerde herstel op de defecte harde schijf van de aanwijzingen op het scherm en alle herstelde bestanden opslaan op een ander station dan het ene wezen teruggevonden , zoals een USB -stick of een externe back-up schijf . Raadpleeg de Help- systeem voor de specifieke data - recovery -software wordt gebruikt , of naar de website voor de software voor specifieke instructies of verdere details .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Microcontroller Prestatie 
·Hoe kan ik een draadloze kaart…
·Vergelijk 4200 & 5400 SATA har…
·Hoe te Overclock een Pentium M…
·Kunnen harde schijven worden v…
·Hoe te Connect Computer Sound …
·Specificaties van Externe schi…
·Hoe maak je een microprocessor…
·Hoe maak je een cd in de Maste…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe een Eltron Thermal Printer installer…
·Hoe maak je een Radeon HD 5870 8 pins co…
·Hoe u het beste Schoon Dust Uit een Powe…
·Probleem Met G7 Cordless Mouse Freezing …
·De HP Deskjet 5800 is een thermische ink…
·Hoe te vervangen en installeren Toetsen …
·Hoe te lezen NOOKbooks op andere eReader…
·Hoe maak je een Apple TV synchroniseren …
·Laptops voor de Great Outdoors 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com