Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Iomega Gigabyte Opstartproblemen
Soms opstarten vanaf een externe harde schijf is noodzakelijk bij het uitvoeren van reparaties aan uw computer . Opstarten vanaf een ander station is niet altijd gemakkelijk , en een aantal factoren kunnen het succes van het bootproces beïnvloeden . Hoewel een aantal van Iomega externe drive modellen zijn beschikbaar , de meeste van hen hebben dezelfde eisen als het gaat om het opstarten . Ondersteunde Moederbord

Niet alle computers hebben de mogelijkheid om te booten vanaf externe apparaten . Om erachter te komen of uw computer kan opstarten van uw Iomega schijf , raadpleeg de handleiding van uw moederbord . Als u niet beschikt over een fysiek handleiding beschikbaar is, moet de fabrikant van het moederbord hebben een downloadbaar exemplaar op haar website . Als je niet weet wat moederbord je computer gebruikt , contact op met de fabrikant van uw PC .
Opstartbare REV Disk

Zonder het maken van een bootable schijf , zult u niet in staat zijn te starten vanaf uw schijf . Iomega REV -drives te gebruiken schijven , een verwisselbare , draagbare harde schijf . Om een ​​bootable REV schijf te maken , plaatst u de schijf in de REV-drive op uw Iomega apparaat . U kunt format opties van de schijf instellen via het menu " Format" , die u kunt openen door met de rechtermuisknop te klikken op het pictogram van het station op uw computer .
BIOS Boot Order
< br >

het bootproces voor uw computer wordt bepaald door het Basic Input /Output System of BIOS . Het BIOS is wat maakt al uw hardware om te communiceren met elkaar . Als de boot volgorde niet goed gericht te starten vanaf uw Iomega schijf , de computer opgestart vanaf de eigen harde schijf standaard . Om toegang te krijgen tot uw BIOS , op zoek naar de " Press [ toets ] om BIOS in te voeren " bericht dat kort wordt weergegeven op het scherm wanneer de computer wordt opgestart . Druk kort op deze toets om uw BIOS- instellingen te openen . Zorg ervoor dat uw REV-drive wordt vermeld als de primaire boot device .
Fysieke Storing

Sommige Iomega apparaten hebben een front-facing blauwe LED licht dat kan helpen bepalen of iets lichamelijk mis is met uw drive. Dit lampje knippert totdat de schijf volledig laarzen . Zodra de boot is succesvol , het licht schijnt gestaag . Volgens de Iomega support website , als uw LED knippert is al meer dan 30 minuten zonder op te starten , kan dit een ernstige fout met het apparaat aan te geven . In dit geval is uw enige optie is om contact Iomega klantenondersteuning .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een C Media 8767 s…
·Hoe kan ik een Sony Vaio 's Wa…
·Hoe te Documentatie voor een m…
·Hoe te Static Charge Elimineer…
·Hoe te : Disk Recovery and Rep…
·Hoe kan ik een beeldbestand vo…
·Verbinding maken met Web Camer…
·Hoe maak je een 2 SATA HDD op …
·Aanwijzingen voor een Casio SL…
  Related Articles
iPad Gigabyte Capaciteit 
Hoeveel 320 X 240 Video Kan verkleinen o…
Hoe maak je een Tablet PC starten vanaf …
Hoe kan ik de Samsung Q1 naar Boot Via U…
Hoe installeer ik Gigabyte Titan 533 gel…
Hoe maak je Boot een USB in Linux vanaf …
Hoe het opzetten van een PXE boot Acroni…
Gigabyte moederbord Problemen oplossen 
Hoe te Gigabyte Moederborden Install 
  Hardware Articles
·Hoe om ringtones te installeren op een B…
·Hoe te stoppen Magic Jack 
·Hoe te Overclock een Dell PC 
·Wat is de HP Easy Set - Up? 
·IBM Thinkcentre S50 8183 Specificaties 
·Hoe een Vervangen AT toetsenbord met een…
·HP USB Printing Support 
·Hoe maak je een Device Driver 
·Hoe te Optioneel Media Updates Verwijder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com