Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn de oorzaken van de harde schijf kapot
In veel opzichten , de computer is als een grote huishoudelijke apparaten of een auto - je kunt je niet voorstellen opschieten zonder. Als uw harde schijf uitvalt , kan je heel goed je te maken zonder uw computer in ieder geval tijdelijk , en kunnen waardevolle gegevens verliezen. Het feit is de meeste harde schijven crashen vroeg of laat te wijten aan een of meerdere oorzaken . Slijtage

De harde schijf van uw computer , zoals vele mechanische componenten met bewegende delen , is gevoelig voor slijtage . Hoe ouder je computer en het zwaarder je het gebruikt , hoe dichter je harde schijf is tot uiteindelijke mislukking . Het verlaten van uw computer op voegt voortdurend sterk bij aan de slijtage op een harde schijf . Als de drive is die lijden aan slijtage , zullen de tekenen duidelijk zijn , of beter gezegd , hoorbaar . Zoemend , slijpen en klikkende geluiden zijn waarschuwingsborden uw harde schijf heeft betere dagen gekend en is het naderen van een crash .
Fysieke schade

Harde schijven zijn een van de meest kwetsbare onderdelen op uw computer . Laten vallen van uw computer kan zeker leiden tot harde schijf beschadigen , vooral als uw computer wordt uitgevoerd wanneer de camcorder valt . Oververhitting van stof - verstopte openingen is een andere bron van fysieke schade aan de harde schijf . Te grote trillingen kan in eerste instantie leiden tot lichte schade aan de harde schijf die u misschien niet eens merken , maar na verloop van tijd , de schade hoopt zich op , wat resulteert in beschadigde bestanden of slechte sectoren - onbruikbare delen van uw harde schijf - . En uiteindelijke harde schijf kapot < br >
Elektromagnetische schade

elektromagnetische blootstelling
van zaken, zoals uw mobiele telefoon kan schade aan uw harde schijf veroorzaken . Statische elektriciteit en spanningspieken zijn ook voorkomende oorzaken van de harde schijf beschadigd en mislukking . Aarden altijd voordat uw harde schijf . Zelfs de ruggen van luidsprekers kan elektromagnetische schade aan uw computer veroorzaken . Als uw computer niet herkent uw harde schijf wanneer u probeert om het te starten , kan magnetische schade aan de boosdoener zijn . In veel gevallen zal een data recovery service staat zijn om de gegevens van uw harde schijf te halen .
Logische harde schijf kapot

Virussen
en malware kunnen overschrijven van essentiële sectoren veroorzaken van uw harde schijf , waardoor het onmogelijk is voor uw computer om de gegevens goed te lezen of zelfs opstarten helemaal . Onjuist formatteren van je harde schijf is een andere oorzaak van logische harde schijf kapot gaat . Software conflicten of schade kan ook leiden tot uw harde schijf crasht. Als uw computer herkent uw harde schijf , maar zal niet opstarten , kunt u te maken met een logische harde schijf kapot gaat . Je zal waarschijnlijk een professional nodig om de gegevens van uw harde schijf te halen in dit geval .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe naar NTFS partities kopië…
·Hoe Hook Up luidsprekers aansl…
·Top Rated Laptop Coolers 
·Beschrijving & Uitleg Input De…
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Hoe maak je een diskette wisse…
·Hoe partitie 250 GB USB Flash …
·Hoe System Format Restore 
·Hoe Hook Up een IDE- naar een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een LCD scherm vervangen in e…
·Hoe maak je een draadloze netwerkkaart i…
·Hoe een notebook Demonteer 
·Hoe je opgenomen audio in Windows Vista …
·Hoe te MagicJack problemen op te lossen 
·Wat is een Servo Drive 
·Hoe maak je een MacBook harde schijf upg…
·Printen op Gloss Paper 
·Is het OK om een printer op de top van e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com