Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Vroege tekenen van harde schijf defect
Je hebt net de hele middag doorgebracht legt de laatste tweaks aan een belangrijk document , wanneer uw computer bevriest . Oneven geluiden begint te gaan van uw harde schijf , het toetsenbord niet meer reageert, en paniek sets inch U snel realiseren van uw harde schijf is niet . Vangen vroege tekenen van harde schijf defect kan voorkomen dat uw meest waardevolle documenten en gegevens uit verdwijnen . De Freeze

Wanneer uw computer bevriest - of loopt vast - op een frequente basis , de harde schijf waarschijnlijk is begonnen te mislukken . Wanneer uw computer is bevroren , de muiscursor wordt handicap , niet in staat om over het scherm bewegen . Keyboard functies ook worden uitgeschakeld , vereisen een herstart . Computer kan bevriezen elke keer en een tijdje , maar als je een patroon ziet - zoals het elke andere keer dat je probeert te starten bevriezen - de harde schijf kan worden op zijn laatste benen
. Slow Movement

Als uw computer is begonnen met werken op een slakkengang , kan uw harde schijf op zijn weg naar buiten . Uw computer kan gaan met een normale snelheid , maar aanzienlijk vertragen wanneer het proberen om bestanden te openen of surfen op het web . Vertraging zal ook optreden wanneer u probeert een bestand op te slaan . Dit kan echter het gevolg van een overvolle harde schijf , of een systeem dat ontbreekt voldoende RAM te houden met uw computer behoeften ook . Om te controleren , bestanden van uw harde schijf die u niet meer nodig hebt en zie verwijderen als dat versnelt toegang tot bestanden .
The Sounds Of Failure

Wanneer uw harde schijf werkt normaal , zal het een soepele zoemend geluid te creëren . Echter , wanneer de harde schijf begint te falen u kunt horen ofwel een luide klikken , janken of knarsend geluid . Deze geluiden worden gemaakt door de lees /schrijf-koppen van de harde schijf schrapen tegen de magnetische platters binnen . Als je begint om deze geluiden te horen , schakelt u naar de harde schijf . Als je in staat bent om de PC later opnieuw op te starten en de schijf operationeel is , moet u onmiddellijk een back- up van belangrijke gegevens op het sinds mislukking zou kunnen komen .
Oplossingen

harde schijf crashes kan sneak up van je , vooral als je negeren vroege tekenen van problemen . Maak altijd back-up bestanden van de gegevens die voor u het belangrijkst . U kunt gegevens op te slaan op externe drives , thumb drives en flash drives . Als uw harde schijf uitvalt , kunnen de gegevens die op deze externe schijven worden overgebracht naar een andere computer , of om uw dezelfde computer als het eenmaal is bevestigd . Tenzij je een getrainde professional , probeer niet om de harde schijf te openen en diagnose van het probleem . Huur een professional om de harde schijf te herstellen . Ze in staat zijn om uw data op te slaan . Scan uw computer op virussen , die vaak leiden tot harde schijf storingen . Zoals computers leeftijd , de mechanische onderdelen binnen begint te verzwakken . Een gecrashte harde schijf kan een teken zijn dat uw computer zijn beloop heeft gehad zijn.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een circuit te bou…
·Hoe maak je een SmartDisk Fire…
·Hoe maak je een Sun DLT8000 Ta…
·Hoe te Graph Calculator Simula…
·Hoe maak je een grotere harde …
·Computer Memory Afkortingen en…
·Hoe te Overclock een AMD Athlo…
·Hoe een printer te verwijderen…
·De beste DVD Data Recovery 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een videokaart Identificeer 
·Hoe maak je een Circuit Board Pen 
·Hoe kan ik de draadloze radio inschakele…
·Hoe kan ik een HP Officejet Pro CB092A R…
·Hoe maak je een USB Maak een Parallel 
·Hoe maak je een Losse E Drive Installeer…
·Hoe u uw Acer 4720z Fix 
·Hoe om terug te keren naar een vorige BI…
·Hoe de stof te verwijderen van een Unibo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com