Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Drive Clone voor een upgrade in Vista
Upgrade van de harde schijf in een computer met Microsoft Windows Vista door het klonen van de bestaande schijf naar een nieuwe schijf met behulp van een externe USB -adapter . De nieuwe harde schijf kan vervolgens in de computer worden verwisseld zonder de noodzaak om het besturingssysteem of de software opnieuw te installeren . Drive - software voor het klonen is verkrijgbaar bij verschillende harde schijf fabrikanten of derden leveranciers . Leer hoe u een nieuwe harde schijf naar een Vista- computer aan te sluiten , en om de oude schijf klonen naar het, dan swap harde schijven voor een eenvoudige upgrade . Wat je nodig hebt
Anti - statische polsband
Harde schijf klonen software
USB- harde schijf adapter met stroombron
Schroevendraaierset
Toon Meer Instructions
1

Sluit alle geopende bestanden en programma's . Herstart de computer en meld u aan als beheerder . Kopen van 2

Back - up van belangrijke bestanden of instellingen op een externe flash drive , netwerk- opslaglocatie , of op lege optische schijven om gegevensverlies te voorkomen . < Br >
3

Download en installeer een harde schijf klonen software utility -programma .
4

Sluit de antistatische polsband aan op een geaard locatie op de bank of de aardklem van een stopcontact , of bevestig het aan het frame van de computer en op beide polsen .
5

Steek de USB- harde schijf connector kabel aan op een beschikbare USB-poort op de achterkant van de computer . Laat Windows Vista aan de hardware- stuurprogramma automatisch te installeren voor het. Plaats de driver- cd die bij de adapter als hierom wordt gevraagd door Windows Vista . Raadpleeg de documentatie bij het ​​apparaat of op de website van de fabrikant voor specifieke informatie over het installeren van een bepaald model van adapter kwam .
6

Bevestig de nieuwe harde schijf op de USB- harde schijf adapter kabel , sluit vervolgens de harde schijf stroombron tot het station . Laat Windows Vista aan het nieuwe station te sporen, maar annuleren eventuele pogingen van Vista te initialiseren , partitie of formatteer de schijf .
7

Start de harde schijf klonen nut .
8

Klik op " tools & Utilities" in het hoofdmenu en " Clone Disk . "
9

Klik op " Next " om een automatisch klonen operatie die zal werken voor de meeste systeem dat een enkele bestaande station wordt opgewaardeerd moeten selecteren op een nieuwe schijf van een grotere capaciteit . Afwisselend , selecteert u " Handmatig " en klik op " Next " om geavanceerde opties te kiezen . Raadpleeg de documentatie nut of de website van de softwarefabrikant voor meer informatie over de geavanceerde opties beschikbaar .
10

Klik op de knop "Verder" om het systeem om de procedure te starten . Bevestig de vraag om het systeem opnieuw op te starten en laat de operatie door te gaan tot volledige . Dit kan meer dan een uur op sommige systemen , afhankelijk van het systeem de snelheid en de grootte van de harde schijven te nemen .
11

Sluit de computer wanneer de harde schijf klonen is voltooid . Verwijder de stroombron van de nieuwe harde schijf . Koppel het rijden van de USB-adapter kabel en de kabel uit de USB-poort op de computer .
12

Verwijder de dekking van het geval van de computer . Zoek de bestaande harde schijf , en let op de oriëntatie van het station alvorens deze te verwijderen door het loskoppelen van de data-en stroomkabels en vervolgens het verwijderen van de schroeven of beugels die de schijf op zijn plaats houden .
13

Swap elke beugels op de nieuwe schijf en monteer de nieuwe schijf in de computer precies zoals de oude schijf naar buiten kwam . Sluit de datakabel en de voedingskabel aan op het nieuwe station en plaats het deksel .

Vermogen 14 op de computer en laat het besturingssysteem is geladen .

Click 15 " Start 'en vervolgens ' Computer '. Klik met de rechtermuisknop op de " ( C :) " drive en klik op ' Eigenschappen'.
16

Klik op het tabblad 'Extra ' , klik op ' Nu controleren " in het gedeelte" Foutcontrole " . Klik op het selectievakje om het hulpprogramma te zoeken en proberen reparatie van slechte sectoren . Zorg ervoor dat het vakje is aangevinkt dat kan het systeem fouten in het bestandssysteem automatisch herstellen . Klik op " Start" en bevestigen dat het systeem kan draaien de schijf controleren de volgende keer dat Windows Vista wordt gestart .
17

Sluit alle geopende programma's en start Windows Vista . Laat de automatische schijf controleren hulpprogramma te draaien totdat het is afgerond om ervoor te zorgen de nieuwe harde schijf is volledig functioneel .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een D- Sub -connector 
·Wat is een Jump Drive voor geb…
·Hoe maak je een Microdrive her…
·Wat zijn de voordelen van een …
·Het uiterlijk van een fotokopi…
·Hoe te herstellen SD Pictures 
·Wat zijn de functies van de Ou…
·Hoe partitie een FreeAgent Dri…
·Hoe te Program microprocessors…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Verschillen tussen SATA en SATA2 harde s…
·Hoe de macht beheren op een laptop 
·Wat Functie Heb inkepingen op RAM Servee…
·Compatibiliteit van de Kindle , iPad en …
·Wat is een Plotter 
·Hoe je Flash BIOS met behulp van een USB…
·Hoe een computer te herstellen naar Out …
·Hoe kan ik zien of mijn iPad is opgelade…
·Geschiedenis van handheld computers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com