Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een nieuw Compact Disc
CD of compact disc installeren op een computer , werden schijven in bijna elke computer is geïnstalleerd niet zo lang geleden . Sinds de verspreiding van de nieuwere dvd of digitale video disc , formaat, drijft die alleen ondersteuning cd niet veel meer gebruikt worden . Als je geen behoefte aan een dvd-station , cd-stations zijn nog steeds verkrijgbaar bij veel computerwinkels . Een nieuwe cd-station op uw computer installeren is niet een moeilijk proces . Wat je nodig hebt
Philips - schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Ontkoppel alle kabels en snoeren van de achterkant van de computer , verwijder de zij-en voorkant panelen van de zaak - raadpleeg uw zaak handleiding als u hulp nodig hebt - en zet de zaak op een plaats waar u toegang tot de binnenkant zonder moeite . In sommige gevallen hebt u wellicht niet om een voorpaneel te verwijderen . Kopen van 2

uitpakken van uw nieuwe CD drive . Als uw geïnstalleerde cd /dvd-station is ingesteld op " CS /CSEL " ( Cable Select ) , stelt u de jumper op de achterkant van uw nieuwe CD drive aan dezelfde instelling . Als uw geïnstalleerde cd /dvd-station is ingesteld op " Meester , " stelt u de jumper op de achterkant van uw nieuwe CD drive op "Slave ".
3

Verwijder de vier schroeven van de drive bay met behulp van een Philips - schroevendraaier en plaats de cd- schijf in de drive bay . Lijn de schroefgaten met de gaten in de baai .
4

Maak de CD station in het vak met de schroeven en de schroevendraaier en steek de IDE of SATA-connector die bij het station kwam in de achterkant van het.
5

Sluit het andere uiteinde van de connector naar een identiek label aansluiting op uw moederbord , vinden de power connector en sluit deze aan op de achterkant van het cd -station . De stroomconnector zal een van de koorden die uit de voeding .
6

Vervang de zij-en frontpanelen van uw zaak , sluit alle kabels en snoeren , de computer opstart , en steek de drivers schijf die bij de nieuwe cd-station kwam in je oude cd /dvd-station .
7

Klik op het menu " Start " , klik op " Computer " en open je oude cd /dvd-station te initialiseren de chauffeurs disc . Volg de aanwijzingen op het scherm om de stuurprogramma's installeren voor uw nieuwe cd-station te voltooien .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Basics in Computer Hardware 
·De Logitech G51 surround - sou…
·Hoe maak je een tweede harddis…
·Definitie van een PATA harde s…
·Draagbare harde schijven zijn …
·Seagate harde schijf Problemen…
·Quad Core Vs . Duo Core 
·Hoe kan ik video en geluid op …
·Dingen om te weten bij het aan…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Hook Up een laptop te Breedband 
·Hoe maak je een RAM- kaart te installere…
·Vergelijk Computer Processor Types 
·Hoe om uw laptop batterij Rebuild 
·Hoe te Cluster Capaciteit van een schijf…
·Hoe de Top Cover Assembly verwijderen op…
·Hoe maak je een USB Memory Stick verwijd…
·Hoe te herstellen een HP -computer 
·Om te lezen hoe de Compaq Presario R3000…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com