Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Om te lezen hoe de Compaq Presario R3000 Keyboard
De Compaq Presario R3000 laptop computer is voorzien van een 1,6 GHz Athlon XP - M 3000 + processor , 256 MB DDR SDRAM ( random access memory ) , een 40GB harde schijf en een 15,4 - inch scherm . Het systeem draait Microsoft Windows XP Home Edition en weegt 7,9 £ lezen van het toetsenbord op de Compaq Presario vereist geen vroegere ervaring met laptop computers , maar nieuwelingen moeten een moment nemen om zich vertrouwd te maken met een paar eenvoudige toetsen . en zelfs meer - ervaren gebruikers moeten een paar van de functies die via het toetsenbord te drukken " Fn " begrijpen . Instructies
1

Bestudeer het centrum van de Compaq Presario R3000 toetsenbord. Hier zijn de alfabetische toetsen gerangschikt in de bekende " QWERTY " wijze die standaard voor alle computers . De spatiebalk sleutel ligt direct onder deze , en de numerieke invoer toetsen liggen net boven de toetsen " QWERTY " . Kopen van 2

Vind de " Caps Lock "-toets om de uiterst links van het toetsenbord . Onder dit zal de toets " Shift " te zijn . Wanneer eenmaal wordt ingedrukt, zal de Caps Lock-toets alle alfabet sleutels met een hoofdletter weergegeven . Nogmaals op de Caps Lock-toets wordt deze onbruikbaar . Omgekeerd , tegelijk op de toets " Shift " met een brief sleutel zal alleen die brief hoofdletters .

Kijk aan de rechterkant van het toetsenbord 3 . Hier vindt u de toets "Enter " , waarmee u op paragraaf spatiëring in Word-documenten evenals fungeren als een opdracht om te zoeken naar vragen die u op webpagina's en software programma's in te voeren in formulieren te creëren vinden . Direct aan de rechterkant van deze toets zijn de " Page Up " en " Page Down " toetsen, die u de mogelijkheid om snel en soepel te bewegen en in een webpagina of document .
4

Zoek de " Fn " toets op de Presario R3000 toetsenbord . Dit is een zeer belangrijke sleutel die staat voor " Function . " Bij gebruik in combinatie met andere toetsen op het toetsenbord , deze toets opent een aantal speciale functies op de laptop . U kunt de toets " Fn " vinden op de zeer verre linker onderkant van het toetsenbord .
5

Vind de bovenste rij toetsen op de Compaq Presario 's toetsenbord. Deze verschijnen als " F7 " of " F8 " enzovoort . Dit zijn de toetsen die kunnen worden geactiveerd wanneer ze tegelijkertijd worden ingedrukt met de toets " Fn " .
6

Pas de helderheid van het scherm van uw laptop door op de " Fn " en toetsen " F7 " op hetzelfde moment om de helderheid of de " Fn " en toetsen " F8 " om het te verhogen verlagen .
7

Gebruik de " Fn " en toetsen " F9 " gelijktijdig te beginnen direct afspelen van een film of videoclip op uw computer dat u hebt geladen . Druk op de " Fn " en " F10 " toetsen om het afspelen te stoppen . Daarnaast kunt u de " Fn " en toetsen " F12 " te gebruiken om terug te gaan in de video snel of " Fn " en " F13 " toetsen om vooruit te komen .
8

Zoek de sleutel direct naar de rechterlampje ' Fn ' onderaan het toetsenbord . Deze toets heeft een Windows- symbool erop en fungeert als de toets " Windows " . Door op deze automatisch om het " Start Menu "-opties op uw desktop scherm voor het Windows XP-besturingssysteem .

Previous: Next:
  laptops
·HP notebooks Vs . Dell Noteboo…
·Hoe maak je een Screen Inverte…
·Compatibele processoren voor A…
·Hoe kan ik een laptop te verwi…
·Laptop gaat niet aan Maar Powe…
·Hoe de Memory Slots voor een D…
·Hoe maak je een schijf ophalen…
·Specificaties van een Toshiba …
·Hoe de processor te upgraden i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u uw USB -printer Ontkoppel 
·Hoe kan ik een afspeellijst maken op uw …
·Hoe om te controleren Laptop Fans 
·Hoe je Logitech Trackball Synaptics Touc…
·Hoe Set Up HP Jetdirect 300 printservers…
·Hoe kan ik printen met Regular Paper ? 
·How to Set Up een Logitech Wireless Mous…
·Hoe de inktpatroon wijzigen in een HP 63…
·Hoe te besparen op de iDisk Van de iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com