Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een HDD vervangen Na een Disk Read Error
Computers gebruiken een harde schijf ( HDD ) aan besturingssystemen en andere bestanden op te slaan . Deze drijft soms onstabiel en crashen , wat resulteert in het dossier van het verlies . Nadat een schijf is gecrasht , kan een computer niet om het te herkennen , wat resulteert in een schijf te lezen fout wordt weergegeven bij het opstarten . Schijf leesfouten veroorzaken vaak frustrerende lussen van het draaien van een computer op en wordt gevraagd om de computer opnieuw op te starten . Als een harde schijf is mislukt buiten de mogelijkheden van reparatie , zal het moeten worden vervangen voordat de computer kan worden hersteld . Instructies

Look 1 in de handleiding van uw computer om te bepalen welk type schijf gebruikt het de eigenaar. Twee veel voorkomende soorten aandrijving zijn IDE en SATA , met SATA in meer moderne systemen wordt geïnstalleerd . Kopen van 2

Selecteer een nieuwe harde schijf aan op de defecte schijf te vervangen . Kies een station met voldoende opbergruimte . Vanaf 2011 , schijven zijn vaak geschikt voor het opslaan van meer dan 500 GB . Zorg ervoor dat het type van de drive is hetzelfde als de schijf die u wilt vervangen. Andere soorten kunnen worden gebruikt , echter, als het moederbord van de computer heeft de juiste connector .
3

Verzamel alle gegevens die u wilt overbrengen naar de nieuwe schijf . Aandrijvingen met schijf leesfouten zal waarschijnlijk niet heel gemakkelijk worden hersteld . Als u hebt gemaakt een back-up schijven terwijl de computer functioneerde , althans sommige van uw bestanden worden opgeslagen op hen .

Schakel de computer 4 . Verwijder het zijpaneel van de computer naar de harde schijf opzoeken , bij gebruik van een desktop . Laptop eigenaren kunnen hun harde schijf op een voor-, zij -of achterwand , vaak aangeduid met de woorden " harde schijf " of een symbool te vinden . Houd in gedachten , het verwijderen van het zijpaneel van de computer zal waarschijnlijk de garantie vervallen .
5

Verwijder de data transfer kabel van de harde schijf . Vervolgens koppelt u de voedingskabel van de schijf los en verwijder de schroeven . Schuif het station uit de computer .

Positie 6 de nieuwe schijf in de computer . Steek de overdracht van gegevens en de voeding in het nieuwe station. Bevestig het zijpaneel of harde schijf afdekpaneel terug naar de computer .

Vermogen 7 de computer weer aan . Laadt het besturingssysteem van de computer op de nieuwe schijf . Als u hebt gemaakt van een back-up schijf , of als uw computer is geleverd met een schijf voor dergelijke doeleinden dan die te gebruiken . Laad uw bestanden terug naar de computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Intel Core 980x Vs . Dual Xeon…
·Hoe om te achterhalen of uw co…
·Een uitleg van Processorsnelhe…
·Hoe naar Gold Extract Uit Circ…
·Hoe een eMachines externe moni…
·Wat is het verschil tussen M2 …
·Hoe maak je verbinding een pc …
·Hoe maak je een opstartdiskett…
·Hoe de harde schijf voor Compu…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is SMT solderen 
·Hoe Memory Upgrade 
·Wat is het verschil tussen een Processor…
·Vergelijking van de Pentium D te Xenon P…
·Hoe te Run Twee harde schijven 
·Hoe kan ik Open een Gateway MT3419 Noteb…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3322 Install 
·De rol en doel van Clustering 
·Hoe te upgraden van Socket 423-478 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com