Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een CD-speler die Houdt Herhaling van een Song
In de oude dagen van vinyl platen en platenspelers , een van de meest voorkomende problemen is het record vast komen te zitten en dezelfde sectie over en weer herhalen Fix . Hoewel dit probleem wordt verminderd met CD , is het niet geheel verdwenen . Een aantal dingen kunnen een cd naar een nummer continu te herhalen , en wanneer dit gebeurt is het het beste om te controleren elke mogelijkheid en het oplossen van het probleem stap voor stap leiden . Wat je nodig hebt verhuur CD reiniger
laser lens cleaner
Marker
Platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de CD-speler , of de computer als de CD-speler is onderdeel van de PC . Herstart de pc of cd-speler en probeer de CD weer te spelen . Kopen van 2

Controleer de software die u gebruikt om uw cd af te spelen . Zorg ervoor dat de software niet is ingesteld op de modus herhalen .
3

Controleer het oppervlak van de CD-speler of computer zit op . Als het apparaat zit op een oneffen oppervlak van de CD niet goed spelen .
4

Verwijder de CD en zet in een u weet speelt goed op andere cd-spelers . Als die cd goed speelt , weet je het probleem is met de cd en niet de speler . Als de bekende goede cd nog steeds niet speelt , dat wijst op een probleem met de CD-speler zelf .
5

Reinig de cd grondig met een commerciële cd reiniger . Veeg vanuit het midden van de CD naar buiten , met alleen rechte lijnen . Vegen de cd in een cirkelvormige beweging kan krassen introduceren en maak het overslaan en herhaling erger .
6

Plaats een laser lens cleaner in de cd -speler of cd - rom-station en start de reinigingsprocedure . Deze CD lensreinigingsmiddelen zijn beschikbaar op veel elektronicazaken , en in de elektronica- afdelingen op een bepaald discount retailers .
7

Controleer de staat van de leeskop als de CD- speler blijft slaan . Hoeft deze stap niet uit te voeren als de CD- speler is nog steeds onder de garantie valt , sinds de opening van de zaak zal die garantie vervallen .
8

Verwijder de schroeven in je cd-speler en verwijder het deksel . Het kan nodig zijn om het deksel wrikken uit , maar gebruik zo weinig kracht mogelijk . Als u te veel kracht gebruikt kan het toestel beschadigen .
9

Vind de arm die over de gesloten lade past . Dit is de arm die de CD lens bezit . Zoek de kleine motor dat die arm beweegt .
10

Zoek het pleintje component aangesloten op de motor . Je moet een plastic schijf te zien aan de bovenkant en een slot voor een platte schroevendraaier .
11

Gebruik een marker om de huidige positie van dit onderdeel te markeren . Gebruik een platte schroevendraaier om de component te herpositioneren . Test de CD-speler na elke aanpassing totdat het apparaat niet meer overslaat of herhalingen liedjes .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Specificaties voor de Compaq P…
·Hoe je de harde schijf vervang…
·Hoe maak je een ATI SB450 driv…
·Hoe te weten of u 3,0 Firmware…
·Hoe maak ik een Super Computer…
·Hoe maak je een herstelpartiti…
·Pentium M Definitie 
·Hoe te Externe Harde Schijven …
·Hoe maak je een USB-camera pla…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te identificeren een AMD Athlon CPU 
·Hoe om gescande items bijsnijden op een …
·The Songs I Gekopieerde Into My iTunes w…
·Hoe je adressen afdrukken op Postcards 
·Beschrijving van Havens in een HP Pavili…
·Hoe de BIOS wissen op een Vl420 DT 
·Soorten Microprocessors 
·Hoe maak je een Mini-PCI kaart voor een …
·Lie Detection Analyses 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com