Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een uitbreidbaar microSD ?
Uitbreidbaar geheugen verwijst naar het vermogen van elektronische apparaten , zoals mobiele telefoons, laptops en anderen , om hun beschikbare opslagcapaciteit met verwisselbare geheugenkaarten . MicroSD-kaarten zijn een van de vele variëteiten van geheugenkaarten , hetgeen aanzienlijke bergruimte in een zeer klein pakket . Uitbreidbaar geheugen

Wanneer een elektronisch apparaat ondersteunt het gebruik van een geheugenkaart voor het opslaan van gegevens die kunnen worden gebruikt door de inrichting , is het bekend als ondersteuning uitbreidbaar geheugen . Afhankelijk van het apparaat , kan elk aantal geheugenkaarten ondersteund . Deze geheugenkaarten zorgen voor bijna oneindige opslagcapaciteit , alleen beperkt door het aantal kaarten in handen en de capaciteit van elke kaart . Sommige apparaten zelfs schuwen ingebouwde opslag geheel , vertrouwen volledig op geheugenkaarten voor opslag van gegevens niet die nodig is om het apparaat te laten werken .
SD-kaarten

Een van de meer populaire geheugenkaarten in gebruik als van publicatie is de Secure Digital , of SD- , kaart . Ontwikkeld door Panasonic , SanDisk en Toshiba , heeft de SD alom format aangepast voor gebruik in een aantal elektronische apparaten . Ondanks de andere producten in de lijn met het SD bijnaam , de term SD verwijst specifiek naar de originele SD -kaart . Er zijn ook miniSD -kaarten , microSD-kaarten en een hoge capaciteit en extended - capaciteit versies van alle drie de soorten kaarten .
MicroSD

MicroSD
verwijst naar de kleinste van de drie SD types . Slechts 11 mm breed , 15 mm lang en 1 mm dik , deze kaarten zijn extreem klein en ontworpen om te passen in mobiele apparaten . Deze apparaten zijn smartphones , MP3-spelers , digitale camera's , en mogelijk elk apparaat vereisen uitbreidbaar media in een kleine verpakking . Ondanks hun grootte , kunnen microSD-kaarten opwaartse bezit van 2 GB aan gegevens . Hoge - capaciteit -modellen kan overal vasthouden van 4GB tot 32 GB aan gegevens op een enkele kaart .
Uitbreidbaar MicroSD

De term uitbreidbaar microSD verwijst niet naar een specifiek type SD card , maar verenigbaarheid van een apparaat . Wanneer een apparaat wordt bestempeld als het ondersteunen van " uitbreidbaar microSD , " dit betekent dat de opslag kan worden uitgebreid met een microSD -kaart , meestal via een sleuf of lezer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je geschiedenis verwijdere…
·Hoe te Delay In een LED 
·I /Q -modulator Theorie 
·Hoe je partities groter met to…
·Hoe maak je een 3,5 schijf kop…
·Hoe maak je een computer klaar…
·Hoe de functies van een Texas …
·Hoe je Daisy Chain Multiple Dr…
·Hoe de ventilator wijzigen in …
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Twee Soorten Printers 
·Hoe je RAM Leg in een computer 
·Hoe maak je een cd uitwerpen van een Mac…
·Zal ik in staat zijn om te lezen Google …
·Dell D600 Geheugen 
·Hoe maak je een tweede monitor met DVI S…
·Mijn Mac wordt niet afdrukken correct te…
·Wat zijn de oorzaken van een computer ve…
·Hoe de Memorex Thumb Drive Unlock 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com