Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een gecodeerd microSD -kaart formatteren
Als je encryptie op een smartphone , camera of een ander draagbaar apparaat dat wordt gebruikt bij het opslaan van bestanden op een microSD-kaart , gegevens op het apparaat zijn niet toegankelijk als je de encryptie wachtwoord vergeet . Als u probeert om de versleutelde kaart te formatteren zonder het wachtwoord , de computer of het apparaat waarop u het proces proberen meestal wordt een beveiligingsfout dat het formaat voorkomt . Dus als je wilt een versleutelde microSD -kaart te formatteren , moet u het afvegen volledig behulp van een gespecialiseerde schijfhulpprogramma in Windows . Wat je nodig hebt
Kaartlezer
MicroSD - naar - SD-adapter geval
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de kaartlezer datakabel aan op een vrije USB -poort op de computer . Wacht een paar seconden voor Windows om het apparaat detecteren en automatisch installeren van een driver voor. Kopen van 2

Plaats de microSD-kaart in de adapter zaak . Steek de adapter geval met de microSD-kaart in de " SD ", " MMC /SD " of " SDHC " -poort op de kaartlezer . Wacht tot Windows de microSD-kaart detecteren en het configureren als een verwisselbaar opslagmedium .

Press 3 " Windows - I , " kies vervolgens "Configuratiescherm . " Klik op de " Systeem en beveiliging " icoon en klik op ' Systeembeheer '. Dubbelklik op " Computerbeheer " en selecteer " Schijfbeheer " in het nieuwe venster .
4

Selecteer het volume naam van de microSD-kaart - het verschijnt als een verwisselbare opslagapparaat in de lijst . Noteer de schijf nummer van de versleutelde microSD-kaart in de lijst Volume van de in het venster Computerbeheer . Nummer van de schijf voor de microSD-kaart is net aan de linkerkant van de volume-informatie van het apparaat in het onderste deelvenster van het venster Computerbeheer .

Press 5 " Windows - R " en typ " cmd " in het vak Uitvoeren ( zonder de aanhalingstekens ) . Druk op de toets " Enter " om een nieuw opdrachtpromptvenster te openen . " Als een User Account Control waarschuwingsbericht wordt geopend , klikt u op 'Ja'.

Klik 6 binnen in de command prompt venster , typ " diskpart" en druk op de toets " Enter " . Bij de " DISKPART > ' Enter prompt " list disk " en druk op" Enter "om het volume weer te geven voor alle van de harde schijven in het systeem zijn geïnstalleerd .
7

" select disk k " op de prompt , waar ' k ' is nummer van de schijf voor de microSD-kaart in het venster Computerbeheer . Als het volume nummer voor de microSD-kaart in het venster Computerbeheer is " 4 , " type " select disk 4 " bij de opdrachtprompt en druk op ' Enter '.

Type 8 "clean all" en druk vervolgens op " Enter ". Wacht een paar minuten voor de DISKPART rit nut om alle gegevens op de versleutelde microSD-kaart vegen . Verlaat de DISKPART command -venster na het afvegen van de microSD- kaart met het hulpprogramma .

Press 9 " Alt -Tab , " en klik vervolgens op het venster Computerbeheer miniatuurpictogram .
10

Klik op ' Schijfbeheer ', klik vervolgens op de volume naam van de microSD- kaart die u afgeveegd met de DISKPART hulpprogramma . Klik rechts op de microSD-kaart volume naam , en klik op ' initialiseren ' op het pop - up menu .

Rechtsklik op de microSD-kaart volume naam weer , kies " Nieuw eenvoudig volume 11 . "Select " NTFS " of" FAT32 " , afhankelijk van het bestandsformaat dat gebruikt wordt door uw draagbare apparaat . Kies een stationsletter voor de microSD-kaart in de keuzelijst en klik op ' Format '. Wacht een paar seconden terwijl Windows maakt een nieuwe partitie op de microSD-kaart en het formatteren met het bestandssysteem u geselecteerd . Klik op de knop 'Voltooien' om het proces te voltooien en verlaat het nieuwe volume wizard. Sluit het venster Computerbeheer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Cat5 -kabel gebruiken v…
·Hoe de koelventilatoren vervan…
·Hoe maak je een beschadigde ha…
·Hoe maak je een CableCard inst…
·Hoe installeer ik een Western …
·Hoe echt wissen een harde schi…
·Hoe maak je een muziek CD Laun…
·Tools om een PC Fix 
·Hoe maak je een schijf Vlakbij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je snelheid te verbeteren op een lan…
·Problemen met een Canon S630 printer 
·Hoe te bijwerken MSI BIOS 
·Hoe maak je een Power Port op een Sony V…
·Waarom is er Zero GB Beschikbaar op een …
·Hoe Hook Up een Lian Li schakelaar 
·U kunt streamen van video op de iPad ? 
·Hoe kan ik Internet Get op een laptop wa…
·Wat is een RM - 70 processor 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com