Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een centrifugaalpomp
? Centrifugaalpompen vervoer vloeistoffen en vloeistoffen door leidingen die afkomstig zijn van een reservoir of tank naar een ander reservoir of tank . Centrifugaalpompen worden ook gebruikt om grote hoeveelheden vloeistoffen die bestaan ​​uit drijvende stoffen of materialen zoals verschillende soorten voedsel , poeders en zand bewegen . Geschiedenis

Centrifugaalpompen
zijn een modder tillen of het water tillen type machine . Een archetype van een centrifugaalpomp werd opgericht in het jaar van 1475 . Werden echter waar centrifuge pompen vervaardigd in het laatste deel van 1600. Dit is wanneer een man met de naam , Denis Papin , creëerde een centrifugaalpomp die bestond uit rechte schoepen . Het was niet tot 1851 , toen een man met de naam van John Appold vestigde de gebogen schoepen centrifugaalpomp .
Functie

Centrifugaalpompen
worden ook beschouwd als roto - dynamische pompen omdat ze opereren via een draaiende roterende rotor . Vloeistof wordt voortbewogen door de verhoogde snelheid van de vloeistof getild . Dit soort pompen zijn meestal voor het doel van het manoeuvreren vloeistoffen gedurende een pijp structuur . Vloeistoffen binnen via de pompwaaier en verder bewogen langs via de waaier en stroom buiten invoeren van een andere ruimte van het leidingsysteem en tenslotte wijken in het onderste gedeelte van de leiding structuur . Centrifugaalpompen eject vocht en vloeistoffen door middel van een mindere hoofd component .
Bernoulli principe

Centrifugaalpompen
opereren op basis van wat wordt aangeduid als principe van Bernoulli . Ze opereren via de overdracht van tolbrekers kinetische kracht . Dit wordt algemeen bereikt door een elektrisch aangedreven motor . De roterende beweging van de waaier van de centrifugaalpomp 's genereert kinetische energie om vloeistof en trekt de vloeistof in de ogen of het centrum van de waaier .
Waarschuwing

Centrifugaalpompen
neiging om storing op verschillende manieren . Sommige centrifugaalpomp mislukkingen onder pomphuis lekkage en seal - gerelateerde zaken , zoals het verlies van blozen , lekkage , schrikken systemen , en koeling . Enkele andere storingen zijn problemen met de lagers die gerelateerd zijn aan de pomp en de motor , zoals koeling, smering verlies , olievervuiling , en ongewone geluiden .
Preventie /Solution
< p > Operating engineers die werken met centrifugaalpompen moeten hun pompen te beschermen tegen voorkomende storingen . Zij kunnen dit doen door het opzetten en ontwikkelen van een duidelijk en grondig begrip van de manier waarop centrifugaalpompen opereren evenals krijgen een volledig begrip van de manier waarop de pomp is gemaakt . In het begrijpen van de make-up en mechanica van centrifugaalpompen , operationele ingenieurs zijn dan in staat om gemakkelijk oplossen en volledig te onderzoeken de pompen wanneer zich problemen voordoen met het falen van de pompen . Het hebben van een grondig begrip van centrifugaalpompen zal ook helpen operationele engineers om te weten wat ze kunnen doen om toekomstige storingen te stoppen zich opnieuw voordoet .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik een Zalman CNPS9500…
·Real Tools & Werkbanken voor K…
·De prestaties van een Intel Pe…
·Hoe maak je een harde schijf v…
·Pen drives zijn optioneel , kl…
·Specificaties voor de Compaq P…
·Wat is de Wachttijd op harde s…
·Wat is Intel P4 3.0E 
·Hoe maak je een schijf met Bar…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Technologie die wordt gebruikt in Touchs…
·R280 Vs . R300 Printers 
·Hoe te sluiten op een computer 
·Hoe Hook Up een Sata DVD naar Ide 
·Hoe maak je verbinding met een Wi - Fi- …
·Hoe kan ik iPad Iconen Into Categorieën…
·Hoe te verkopen oude computer onderdelen…
·Hoe te Audio Cable Overdracht van Radio …
·Hoe maak je een Brother DCP 130C Problem…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com