Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Het overzetten naar een Jump Drive
Werken op een computer die niet van jou is , zoals bij een openbare werkstation , kan problematisch werd als u de informatie die u bezig bent te slaan . Floppy disks hebben een ding van het verleden geworden , en veel computers vandaag de dag niet eens het gebruik ervan te ondersteunen . In plaats daarvan , slaat u uw gegevens snel en gemakkelijk door de overdracht van informatie aan een sprong rijden . U kunt er een kopen voor minder dan $ 20 , en vaak kan je een van de grootte van een pakje kauwgom te krijgen. Instructies
1

Sluit de sprong rijden naar de computer via de USB -poort . Deze poort kan meestal worden gevonden op de voorkant van de computer toren . Als u niet kunt vinden het op de voorzijde , controleer dan de achterkant van de computer . Vaak de rug zal een aantal USB- poorten hebben dat je de sprong rijden in
2

kunt aansluiten Zoek de eigenlijke station op uw computer . Soms is de drive automatisch geopend wanneer de sprong schijf is aangesloten op de USB -poort , maar op andere momenten moet je de werkelijke station op de computer handmatig te zoeken. Dit is eenvoudig te doen door te klikken op de knop "Start " in de linkerbenedenhoek van het scherm en klikken op het tabblad " My Computer " . Dit zal u alle stations die beschikbaar zijn laten zien . Afhankelijk van het aantal poorten van de computer heeft , zal het label worden ofwel als een "A ", " B " of " C" schijf .
3

Dubbelklik op je sprong rijden op het scherm . Als u een harde tijd uitzoeken welke dat is , lees dan gewoon de naam naast de bijbehorende letters . Vaak is de naam van het station zal het merk of model van de werkelijke sprong zelf rijden .
4

Klik op " File " op het document dat u werkt en klik op " Opslaan " of " Opslaan als . " Wanneer u wordt gevraagd , moet u het bestand wilt opslaan op de schijf . Ga naar het station bij het opslaan van en plaats deze op de juiste locatie of map . Controleer dan de hoofdmap van je sprong schijf die je al hebt geopend en zorg ervoor dat u goed opgeslagen uw file.You kunnen ook alle andere documenten op de computer over te brengen naar het station . Klik en sleep het bestand naar de hoofdmap van het station , of klik met de rechtermuisknop op de map en klik op ' kopieer '. Ga naar de hoofdmap of eventuele submappen in je Jump Drive , klik met de rechtermuisknop en klik vervolgens op " plakken . "
5

Koppel je sprong rijden door eerst veilig uitgeworpen . Ga naar de lade aan de onderkant rechts van uw scherm . U zult een pictogram dat eruit ziet als een kleine schijf te zien . Klik met de rechtermuisknop op en klik vervolgens op " Hardware veilig verwijderen . " Wanneer het venster verschijnt , moet u dubbelklikken op de juiste USB -poort op uw schijf uit te werpen . Wanneer het zegt ja, kunt u veilig de sprong station te verwijderen uit de USB -poort .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een Cat5 Plug 
·Hoe je gegevens van de ene har…
·Hoe een Split partitie Fix 
·Hoe HD- DVD's maken 
·Hoe USB Controller Drives Upgr…
·Hoe te om Uw Eigen G5 Antenna 
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
·Welke DVD's moet ik gebruiken …
·Rackmount Hosting Opties 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een Server Farm 
·Hoe uw laptop LCD Rubber Bumpers Vervang…
·Hoe maak je een SD Card Get ID 
·Wat Verwerkt Heeft de BIOS bereiken? 
·Hoe de Installed Memory Test 
·DIY toevoegen Fan op een computer 
·Hoe Laptop Moederborden Reinig 
·Siemens Gigaset SE567 Specs 
·Tutorial DSL- 500G 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com