Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een mini - koelkast Build
Een mini - koelkast is voor gebruik op korte termijn , maar is zeer eenvoudig te maken . Het gaat om een ​​blikje van gas onder druk ( lucht ) als bron van koeling . Het geeft geen CFK's ( chloorfluorkoolwaterstoffen ) en omvat veel gerecyclede materialen . Wat je nodig hebt
Shoe boxDuct tapeGlue ( ambachtelijke ) StyrofoamPressurized air ( niet- brandbaar )
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de schoenendoos . Het deksel moet een korte rand die rond blijft een lip te vormen . Tape een van deze lippen om de doos met duct tape om een scharnier te vormen . Tape de buitenkant eerst met de doos gesloten . Open het deksel helemaal , en maak deze opnieuw aan het scharnier . Zorg ervoor dat het scharnier gaat helemaal op en neer de rand , zodat er geen gaten voor koude lucht om eruit te komen . Als het deksel is los , zet een laagje duct tape aan de binnenkant van het deksel om het meer precies passend te maken .

Cut Styrofoam 2 , zodat het past in de doos zonder hiaten . Zorg ervoor dat het schuim is schoon en het condensaat is nog niet begonnen te stagneren . Andere schuim ( voedingskwaliteit ) kan worden gebruikt zolang netheid daarvan ( bleekmiddel ) . Leg de blokken in aangepaste schoenendoos zodat er doorlopend. Vergeet niet om de zijkanten , boven, onder , achter en voor isoleren door plaatsing van de blokken . Als de gewrichten past precies goed , er is geen noodzaak om ambachtelijke lijm te gebruiken op de gewrichten , maar als de blokken los zijn , moet u in een weinig te maken aan de blokken op zijn plaats te houden . Het blok dat juist past in de deur gelijmd te worden aan de binnenkant van de deur .
3

Wijzig de met samengeperste lucht . Deze blikjes worden gebruikt voor het reinigen van toetsenborden en zijn verkrijgbaar bij vele winkels met kantoorbenodigdheden . Een naald in het uiteinde van de plastic rietje die daarmee gepaard gaat . Verwarm de tip en gebruik een tang om het te knijpen neer rond de naald . Nadat het gat is kleiner geworden op deze manier , het zal naar buiten spuiten lucht bij hogere druk en zal de lucht die uit de tip kouder .
4

Steek het rietje aan de basis van de koelkast zodat dat staat in een hoek omhoog en steekt uit in het interieur ( voorbij het piepschuim ) . Tape het kan in deze positie , ondersteboven .
5

Druk op de knop op het blikje van de lucht aan de binnenkant van de koelkast koud te maken . Het afgekoelde gas wordt uitgestoten in de koelkast , en het gas zal de inhoud afkoelen . Wanneer het blik ondersteboven wordt gehouden , hoe kouder ( vloeibaar ) drijfgas ontsnapt en reist de stro . De tip van de stro comprimeert de lucht en helpt om het nog meer dan wanneer het puntje alleen werden gelaten afkoelen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een microprocessor…
·Wat zijn de kenmerken van een …
·Wat is S.M.A.R.T. Drive ? 
·Wat zijn symptomen van de hard…
·Hoe te repareren en vervangen …
·Hoe NVRAM controleren op ASUS 
·Gebruikt voor Barcode Scanners…
·Hoe om afbeeldingen te downloa…
·Hoe controleert de vrije ruimt…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Network Adapter Drivers Update 
·Hoe te JPEG's overbrengen van een pc naa…
·Hoe de kosten van Inkjet Printing Bereke…
·Hoe kan ik vertellen welke Logitech Opti…
·Hoe te vergelijken Verizon en Clearwire 
·Tekenen en symptomen van een processor G…
·Hoe maak je Diagnostics op een Canon MP1…
·Wat is een Print Spooler -systeem? 
·Instructies voor een RAM upgrade op iMac…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com