Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De basis van PLC's
De moderne fabrieken van vandaag zou niet kunnen functioneren zonder programmeerbare logische controllers , of PLC's . Een PLC zorgt ervoor dat alle onderdelen van de fabriek doen hun werk , en het toezicht op de toestand van de apparaten en helpt om de doorstroming van informatie tussen de verschillende delen van de fabriek te regelen . Identificatie

PLC is een programmeerbare logische controller , die wordt gebruikt in industriële productie snel verwerken. PLC's zijn oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren 1960 . In de loop der jaren , hebben ze zich ontwikkeld tot zeer belangrijke eenheden in industriële fabrieken . Een PLC neemt informatie in uit verschillende processen , analyseert de gegevens en vervolgens bepaalt of de basisfuncties werken volgens het programma van de PLC werd gegeven . Een PLC is in wezen een solid - state computer die zeer snel werkt en kan helpen om een mechanisch proces verplaatsen zonder onderbreking .
PLC Vs PC

Voorafgaand aan de invoering van de PLC , industriële fabrieken gebruikt eenheden die automati of PCs , de werking van de verschillende onderdelen van de installatie te controleren . De PLC was de volgende generatie van PC's , en het belangrijkste verschil tussen hen is intelligentie . De PC is een statisch apparaat dat is gebouwd om een bepaalde functie te bewaken , en de enige gegevens die het in staat is om te verwerken gegevens met betrekking tot de functie die het werd gebouwd om te controleren . Een PLC is aanpasbaar en kan software worden geprogrammeerd om verschillende taken even doeltreffend te controleren . De veelzijdigheid van de PLC op de PC is wat mag de PLC naar de PC te vervangen .
Communicatie

Een PLC heeft met twee verschillende entiteiten te communiceren tijdens de loop van de dag : zijn menselijke programmeur en andere PLC's . Een PLC wordt gewoonlijk geprogrammeerd door de interactie van een personal computer of een draagbare computer die wordt gebruikt als een mobiele inrichting in de fabriek . Twee PLC's zijn in staat om te communiceren via kabels aangesloten op de input /output-poorten . Een PLC worden gebruikt een RS485 seriële verbinding communiceren met een computer of een andere PLC . Een PLC moet continue analoge signalen om te communiceren , omdat hiermee zij voortdurend contact met de processen die zij geacht worden te volgen , maar de PLC moet het analoge signaal omgezet naar digitale alvorens de informatie te verwerken . Deze omzetting gebeurt normaal gesproken met een uitbreidingsmodule toegevoegd aan de PLC .
RLL

De software operaties in een PLC is opgezet als een ladder . Voordat de PLC kan doorstromen naar de volgende handeling of sport op de ladder , moet het eerst de bewerking te voltooien voordat het . Dit wordt aangeduid als relay ladder logica , of RLL . Het is cruciaal dat de programmeur plaats alle instructies voor de PLC in de juiste volgorde , omdat de PLC niet de capaciteit om logisch te regelen instructies op haar eigen hebben . Zodra een ladder is opgezet , dat is de volgorde waarin de PLC zijn instructies zal uitvoeren
Secties

Een PLC wordt gewoonlijk verdeeld in vier secties ; . De vermogensdeel , het programmadeel , de I /O sectie en de CPU . De eindversterking reguleert energie stromen door de PLC en zorgt ervoor dat de PLC voldoende vermogen heeft om zijn taken uit te voeren . Het programmadeel is de RLL sequenties die de PLC uitgevoerd wanneer deze in werking is . De I /O sectie controleert alle van de gegevens die in en uit te gaan van de PLC . De CPU- gedeelte is het brein van de PLC dat alle informatie die in de PLC komt verwerkt , bepaalt welke informatie moet worden verzonden , en slaat alle belangrijke informatie die de PLC nodig heeft om haar taken uit te voeren .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Is een DVD + R schijf Beide op…
·Hoe te verwijderen schrijven B…
·Hoe te bouwen met CDW 
·Hoe te Overclock een Intel Cor…
·Hoe de Hard Drive Get Out van …
·Toshiba E - Studio 600 Specs 
·Hoe maak je een Drive beschrij…
·Hoe de Faceplate Get Off van e…
·Hoe gegevens overbrengen naar …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Voodoo PC Build 
·De voordelen van het maximaliseren van g…
·Hoe te verzenden vanaf een computer met …
·Hoe je veranderingen in het BIOS 
·HP Personal Media Drive Problemen 
·Hoe maak je een Lexar USB Card Gebruik 
·Het draadloze toetsenbord werkt niet op …
·Kan mini-laptops streamen van video ? 
·Hoe de iPad gebruiken als een ingang voo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com