Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je Knibbelen voor een computer
Veel mensen geloven dat ze niet kunnen onderhandelen voor elektronische apparaten , zoals computers . Dit is een veel voorkomende misvatting , vooral als u de aankoop van een omgeving waar de medewerkers werken off van een basis van commissie en zijn gemotiveerd om zoveel items als mogelijk te verkopen . Met behulp van enkele eenvoudige onderhandelen en afdingen tactiek , kan je in een elektronicawinkel bereid om af te dingen voor een computer . Instructies
1

Zoek een vestiging die de computer die u wilt kopen bevat . Ervoor zorgen dat het een bedrijf waar afdingen aanvaardbaar zal zijn . Grote doos winkels als Best Buy of kleinere , onafhankelijke computer winkels zijn geweldige plekken om te onderhandelen , terwijl plaatsen als Wal - Mart , Target en K - Mart niet zijn, te wijten aan het feit dat de werknemers niet een commissie af van de verkoop te maken . kopen van 2

verschijnen normaal als je het bedrijf te gaan en gewoon beginnen met surfen rond in het gebied waar de computer die u wilt invoeren zich . In de meeste winkels , zal een verkoopster benader je na slechts een paar momenten en vragen of je hulp nodig hebt . Op dit punt , kunt u hen vertellen je gewoon browsen en om later terug te komen , of je kunt ze vertellen dat je wilt dat een bepaalde computer , maar een hekel aan de prijs .
3

Wanneer gevraagd hoeveel je wilt betalen voor de computer , niet vertellen de geassocieerde deelneming . In plaats daarvan , beantwoorden hun vraag met een andere vraag , en vraag de associate hoeveel zij in staat zijn om op te stijgen van de prijs . Dit aantal zal een kleine figuur waarschijnlijk , dus je moet kijken verbaasd en beginnen te wijzen op wat gebreken of onvolkomenheden zijn er in de computer die u wilt . Dit zal helpen overtuigen van de geassocieerde deelneming om de prijs te verlagen tot deze gebreken tegemoet .
4

Indien nodig , verzoek dat de geassocieerde deelneming te weten van de store manager als de prijs kan worden verlaagd en als accessoires kunnen worden opgenomen met de computer kosteloos . Op elk punt in de onderhandelingen , indien de medewerker niet bereid is om te onderhandelen , gewoon lopen. Meestal zal dit hen aanmoedigen om samen met u naar een prijs , en het ergste geval is dat de winkel verliest een verkoop en je kunt het gemarchandeer proces elders beginnen .
5

Zodra een prijs is besloten , betalen voor de computer . Om de deal te sluiten , kunt u aangeven dingen zoals een bepaalde prijs die u wilt betalen voor alles , en geef aan dat je bereid bent om te lopen als je niet de prijs krijgen die je wilt zijn .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Asus Q Fan ins…
·Hoe je Drive Index Tables Rebu…
·Cardreader Problemen 
·Wat betekent PSA Toshiba Mean 
·Wat Key Moet ik Push to Hook U…
·Beschermde NTFS Mappen op exte…
·Hoe maak je verbinding een Oly…
·Hoe je Niet-toegewezen ruimte …
·Hoe te Floppy drives installer…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe schakel ik de luidspreker geluid bij…
·Hoe maak je een S Video- verbinding naar…
·Hoe maak je een Bluetooth Chip In een co…
·Hoe maak je een grafische kaart te kieze…
·Hoe om bestanden van een oude naar een n…
·Hoe te verbinden een laptop een draadloz…
·Hoe een scanner in Vista Voeg 
·Hoe je RAM-geheugen of geheugen toevoege…
·Hoe maak je een 6845 Video controllerpro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com