Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe Vergelijk processors in New Computers
De processor is het hart van uw computer , die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van alle berekeningen die door alle geïnstalleerde programma's op uw computer . Een goede processor kan maken of breken de algehele snelheid van het systeem , omdat het een knelpunt dat het gehele apparaat beïnvloeden. Het vergelijken van nieuwe processors is het proces van het begrijpen van de processor variabelen om een besluit te komen over welk model geschikt is voor uw behoeften en budget is . Dit zijn de elementen om te overwegen bij de aankoop van een nieuwe computer processor. Instructies
1

Vergelijk de processors op basis van pure snelheid . Voor nieuwere computers , wordt deze rating voorzien in gigahertz ( bijv. 2,4 GHz processor ) . Een gigahertz betekent dat de computer kan een miljard bewerkingen per seconde uitvoeren . Bij het vergelijken van processors , dit is de benchmark van waaruit je moet beginnen , als een processor die meer bewerkingen per seconde kan uitvoeren zal bijna altijd sneller in de echte wereld te zijn .

Onderzoek 2 de hoeveelheid cachegeheugen de processors . Cachegeheugen een kleine hoeveelheid ultra -snelle geheugen opgeslagen direct aan de processor . De regel te volgen is " meer is beter" als het gaat om cache . Een processor die is iets trager in kloksnelheid kan nog sneller in real - world applicaties zijn als het heeft meer cache geheugen dan een andere processor, waardoor het een belangrijke overweging bij uw aankoop.
3

kijk naar het aantal ' cores ' in de processor - bijvoorbeeld of de processor is een dual of quad core . Elke kern functioneert als een onafhankelijke processor. Met andere woorden , zal een dual -core processor draait op 2,0 GHz optreden 4000000000 berekeningen per seconde - twee miljard euro in elke kern . Dit is belangrijk , maar het zal alleen maar tot extra prestaties als uw software is geprogrammeerd om te profiteren van meerdere cores , waardoor het minder van een overweging dan zowel de rauwe snelheid of cachegeheugen van de processor .
< br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is een Diode Array 
·Hoe maak je een IDE harde schi…
·Toegang krijgen tot de schijf …
·Hoe maak je een opstartbare sc…
·Hoe te eBooks Transfer naar ee…
·Hoe maak je een geheugenkaart …
·Hoe te wissen of vernietigen v…
·Hoe maak je een koelventilator…
·Printen op 3 met 8 Paper 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Compaq Presario C300 Dem…
·Hoe je het Control Panel Vervang op een …
·Hoe kan ik een Dell USB updaten zonder e…
·Hoe maak je een SATA Power Cable Merk 
·How to Get Wi - Fi voor een Gateway lapt…
·Wat is DDR400 ? 
·IBM 3090 Computer Specificaties 
·Hoe test ik mijn PC RAM voor gratis? 
·Hoe om te upgraden van de Toshiba Laptop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com