Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten Fiber Cable Connectors
A connector eindigt aan het einde van een optische vezel te zorgen voor een snelle verbinding en ontkoppeling . Hun doel is om mechanisch koppel met de kernen van de vezels zodat het licht kan passeren . De interface is voltooid wanneer de twee connectors in elkaar drukken . Een juiste connector zorgt voor geen lucht ruimte tussen de twee punten . Connectoren zijn er in vele soorten en maten . Kenmerken die hen onderscheiden zijn het type koppeling , zoals push in /trek en de grootte van de ferrule . ST Connector ( Straight Tip )

De ST -connector , oorspronkelijk ontwikkeld door AT & T , maakt gebruik van een 2,5 mm ferrule met een ronde plastic of metalen body . Deze connector is voorzien van stekker en stopcontact die vastzit met een halve draai van de bajonet - stijl mechanisme . Dit is de meest populaire connector voor multimode netwerken .
SC Connector ( Abonnee of Standard )

Deze Japanse ontworpen connector is voorzien van een ronde 2,5 mm ferrule dat een enkele vezel houdt . De methode van de verbinding is push-on/pull-off . De connector lichaam is vierkant met twee connectors samen met plastic clip ( duplex verbinding ) gehouden . De SC Connector 's oorspronkelijke ontwerper was NTT , een Japans telecommunicatiebedrijf . Deze connector wordt veel gebruikt voor singlemode systemen .
FDDI Connector ( Fiber Distributed Data Interface ) op Twitter

De FDDI verwijst naar een lokaal netwerk standaard zoals Ethernet of Token Ring . De glasvezelkabel beëindiging , die bekend staat als een MIC of Media Interface Connector , bevat twee adereindhulzen gepositioneerd in een grote , plastic behuizing . Deze connector maakt gebruik van een squeeze - tab inhoudingen mechanisme .
MTP Connector ( Multi - fiber push - on)

De MTP -connector werkt als een speciaal type glasvezelconnector ontworpen om te beëindigen maximaal 12 strengen in een ferrule . MTP is een upgrade van de verouderde MPO connector oorspronkelijk ontworpen door NTT . De aansluitingen zijn plaats gehouden door een push-on/pull-off grendel . De dubbele metalen geleidingspennen uitsteken vanaf de voorzijde van de connector . De MTP wordt vooral gebruikt voor backbone , cross - connect en breakout -toepassingen .
LC ( Lucent Connector ) op Twitter

Een Lucent connector is voorzien van een push - pull mechanisme met de connector lichaam ontworpen in een vierkant . Ontwikkeld door van Lucent Technologies , dit is een populaire kleine vorm -eenheid . De twee connectoren die deel uitmaken van een LC zitten in een duplex configuratie , gezeten met een plastic clip . De klemring is een klein 1.25 mm , die aan de kleine vormvereisten . De LC biedt goede prestaties en is favoriet voor single-mode verbindingen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·SSD PCI - E Vs . SATA 
·Hoe te Overclock een Compaq HP…
·Niet in staat om bestanden Kop…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe te Luidsprekersnoer Build …
·Hoe maak ik gebruik van een dr…
·Hoe de Casio FX - 991ES Gebrui…
·Hoe te installeren 5.1 PC Hoof…
·Hoe maak je een verborgen part…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe de BIOS in een Gateway FX ​​6800 Bij…
·Hoe kan ik een Dell 720 kleurenprinter I…
·Hoe HD-video kijken op een PC 
·Hoe te Notebook Graphics Vervang 
·Hoe maak je een harde reset uitvoeren op…
·Hoe te monteren een externe harde schijf…
·Hoe om uw computer schoon te verkopen 
·Hoe te Alkaline batterijen op te laden 
·Specificaties van een HP Moederbord 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com