Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Problemen met een PC Board
Het maakt niet uit wat voor soort computer je gebruikt of hoe je het gebruikt , het moederbord is de meest kritische component . Als er een probleem is met het moederbord , kunt u een breed scala van vreemd gedrag opmerkt , uit onverwachte shutdowns en programma crasht op een computer die gewoon weigert op te starten . Als u vermoedt dat het moederbord van uw systeem problemen ondervindt , is het belangrijk om de bron van het probleem te bepalen en krijgen zo snel mogelijk opgelost . Wat je nodig hebt
Computer
Kleine schroevendraaier set
Aarding riem
Backup schijf
Toon Meer Aanwijzingen
1

Meld u aan op uw computer als je kunt het aan laars . Sluit een externe harde schijf of flash drive op de USB- poort van uw computer en kopieer al uw gebruikersbestanden naar dat station . Kopen van 2

Zet de computer uit en verwijder de stroomkabel. Zet een aardband op je pols naar uw computer en de moederbord van een ontlading van statische elektriciteit te beschermen . Deze aardingsbandjes zijn overal verkrijgbaar bij computerwinkels en elektronicazaken , evenals van vele internetsites . Om effectief te werken , zal de aardingsbandje moeten worden geknipt om het metalen chassis van de computer .
3

Zoek de schroeven aan de achterkant van de behuizing van de computer en verwijder ze . Vind het geval verwijdering hendel en verwijder de dekking van het geval . Als u een desktop computer , moet het geval verwijdering hendel op de top . Als je een tower pc , zal de hendel waarschijnlijk aan de kant .

Kijk voor alle waarschuwingslampjes op het moederbord 4 . Veel moederborden hebben een ingebouwde waarschuwingslichten die helpen computergebruikers lokaliseren van de bron van eventuele problemen . Als je dat opmerkt waarschuwingslichten , moet u de gebruiksaanwijzing die bij uw computer of moederbord kwam raadplegen . Deze informatie moet online beschikbaar zijn als goed, op de website van de fabrikant van de computer of op de site van de moederbord maker .
5

Verwijder de geheugenmodules een voor een en probeer uw computer op te starten . Een slechte geheugenmodule kan vaak leiden tot een computer te mislukken of gedragen onregelmatig . Verder geheugenmodules een voor een tot het slechte geïdentificeerd . Na de slechte geheugenmodule is gevonden , kan deze worden vervangen door een nieuwe .
6

Koppel elk stuk hardware in uw computer een voor een , het opstarten van uw computer na elke verwijdering te testen op fouten , totdat de bron van het probleem is geïdentificeerd . Verwijder de kabel die loopt van de cd-of dvd-station , ontkoppel dan de floppy drive of PC-kaartlezer en andere add - on apparaten . Verwijder eventuele PCI-kaarten of andere add - on apparaten uit de sleuven . Verder verwijderen van elk apparaat totdat de bron van het probleem is geïdentificeerd .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een USB - naar - R…
·Hoe maak je een Intel SSD opti…
·Mijn DVR - 108 zal niet lezen …
·Hoe te downloaden van een digi…
·Hoe te wijzigen van een harde …
·Hoe te Run Two Videokaarten 
·Hoe je hoofdstukken vinden op …
·Hoe maak je een IDE schijf con…
·Hoe te Matshita Vervang 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Western Digital Passport Titanium…
·Vormen van communicatie poorten 
·Hoe te wijzigen van een R31 Cmos Batteri…
·Hoe kan ik een dvd- drive installeren in…
·Hoe het aansluiten van een webcam voor h…
·Hoe de BIOS Enter op een Asus Laptop 
·Hoe kan ik een HP Laptop videokaart verv…
·Hoe kan ik HP Healthcheck Instellingen T…
·Soorten Notebook Computers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com