Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je hoofdstukken vinden op de Aluratek Libre Pro
Hoewel de Aluratek Libre Pro eBook Reader niet een hoofdstuk selectie of gereedschap " hoofdstuk - jump " te bieden , het ontwerp van de lezer biedt verschillende methoden voor het vinden van hoofdstukken . U kunt naar pagina naar pagina te zoeken naar hoofdstukkoppen , of u kunt zoeken op de eerste pagina van een hoofdstuk , een zoekwoord binnen een hoofdstuk of een paginanummer . Als u van plan bent om uw eBook meer dan een keer te lezen , of willen springen naar een vorig of later hoofdstuk als je aan het lezen bent , kunt u ook virtuele bladwijzers en dan vinden bladwijzer hoofdstuk pagina's via een snelmenu . Instructies

Turn 1 op uw Aluratek Libre Pro en druk op de toets " 2 " - de cijfertoets die overeenkomt met " eBooks " op het hoofdmenu - en vervolgens op de cijfertoets die overeenkomt aan het vermeld op de eBooks menu dat u wilt verkennen boek. kopen van 2

Druk herhaaldelijk op de knop " Volgende pagina " om de eerste pagina van het eerste hoofdstuk vinden als de eBook geopend om een ​​voorblad .
3

Druk op de 'Function ' knop in de buurt van de linkerbovenhoek van de "Navigatie " pijlen te controleren op de Function -menu te openen als je wilt de pagina bladwijzer voor de toekomst . < br >

Druk 4 de "Pijl omlaag , " of " 2 " cijfertoets om " Bookmark deze pagina , " en druk op de "OK " knop om de bladwijzer in te stellen .
5

Druk op " Volgende pagina " totdat u de eerste pagina van het volgende hoofdstuk van het boek te vinden . Bookmark de pagina indien gewenst . Herhalen om alle hoofdstukken in uw eBook vinden .
6

Press " functie , " highlight " Bookmark List " en druk vervolgens op " OK " om een lijst met bookmarks te zien .
< br > 7

Markeer de gewenste bookmark en druk vervolgens op " OK " om naar het hoofdstuk.
8

Press " Function , " hoogtepunt " zoeken ", of druk op de " 3 "-toets , en druk vervolgens op " OK " om het proces om te springen naar de eerste pagina van een hoofdstuk , of een pagina in een hoofdstuk te beginnen , met behulp van trefwoorden .
9

druk op de cijfertoetsen die overeenstemmen naar de keyword letters je nodig hebt en druk op " OK" om het zoeken te beginnen . De Libre Pro zal naar het eerste optreden van het trefwoord in het eBook .
10

Druk op de " pijl naar rechts " of " Pijl omlaag" om naar het volgende voorkomen als je niet hebt bereikt, de hoofdstuk. Indien nodig , herhaal dit proces totdat de Libre Pro brengt u naar het gewenste hoofdstuk .
11

Highlight " Ga naar " op het Function menu , of druk op " 4 , " en vervolgens op " OK "om het proces te beginnen om een hoofdstuk te vinden op paginanummer . Voer het hoofdstuk paginanummer en druk vervolgens op " OK " om naar het hoofdstuk.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Electrical Line Loss Berek…
·Hardware Disk Imaging Devices 
·Hoe maak je een Disk Cleaner Z…
·Hoe om programma's herstellen …
·Hoe je twee computers Link naa…
·Wat is Linksys WRV200 
·Hoe te Hypertech Memory Clear 
·How to Get een afbeelding om e…
·Hoe maak je een robot beweging…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te IM480 inktcartridges Reset 
·Hoe controleert de frequentie van het RA…
·Hoe je Logitech Muizen Configure 
·Voordelen en nadelen van het gebruik van…
·Hoe te Waste Ink Verwijder Van een Epson…
·Hoe u uw router gebruiken als een Waypoi…
·Hoe de schermgrootte van een Dell laptop…
·Hard Drive Replacement Parts 
·Hoe de BIOS wijzigen op een laptop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com