Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Soorten Digitale Pennen
Digitale pennen zijn de high - tech versie van hun inkt tegenhangers . Digitale pennen erg lijken op inkt pennen , maar ze elektronisch te registreren en transcriberen schrijven in plaats van alleen maar storten inkt op papier . Sommige digitale pennen functioneren als een inkt pen als goed, terwijl anderen een gespecialiseerde schrijfblad . Digitale pennen bieden de mogelijkheid om gemakkelijk overbrengen geschreven tekst om computerbestanden en zijn ideaal voor studenten , journalisten en anderen die veel aantekeningen te maken . Livescribe : Pulse Smart Pen

De Livescribe Pulse Smart Pen biedt standaard inkt en digitale schrijfvaardigheid , terwijl ook het aanbieden van audio -opname en weergave . De pen vangt digitale nota via een infrarood camera in de buurt van het reservoir . De infrarood camera is gebaseerd op gespecialiseerde dot matrix papier , die moeten worden gebruikt bij het nemen van digitale aantekeningen . Gebruikers kunnen pakken papier te kopen of af te drukken hun eigen . Notities en audio worden gedownload via USB , en kan vervolgens doorzocht , gedeeld en omgezet in films worden . De pen kan worden gekocht bij de grote retailers .
LogiPen

De LogiPen biedt digitale pen technologie , maar in tegenstelling tot andere digitale pennen het niet het gebruik van speciaal papier nodig . De LogiPen biedt de functionaliteit om digitale inkt en notities nemen , evenals het aanbieden van de toegevoegde mogelijkheid om te werken als een tablet-computer stylus. De pen is compatibel met Windows XP en Vista , en is ingeschakeld om input digitaal schrijven rechtstreeks in Microsoft Office-programma's . De pen is online beschikbaar via LogiPen ( zie bronnen ) .
Digital Scribe

De Iogear Digital Scribe pen
kan zowel inkt en digitale notities geschreven over eventuele produceren oppervlak ; speciaal papier is niet vereist . Eenmaal gedownload , noten zijn gemakkelijk georganiseerd en doorzocht . Als extra voordeel kan de pen worden gebruikt als een muis . Digitale Scribe is beschikbaar via internet retailers zoals Amazon en Newegg .
IRISPEN

De IRISPen is een hand-held pen die tekst vangt via scanner en zet deze met behulp van optische tekenherkenning . De IRISPen vangt enige vooraf geschreven tekst en niet het vermogen om inkt aantekeningen te bieden . De pen is ontworpen om herkent maximaal 125 verschillende talen en is compatibel met Windows en Mac . Het is verkrijgbaar via internet retailers .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Vesa Vs . USB 
·Hoe te Fysieke schade aan een …
·Hoe maak je een cd Deur Fix 
·Hoe maak je een MP4 Van een Me…
·Hoe maak je een opstartbare cd…
·Mijn GFX Card Is Oververhittin…
·Wat krijgt de Blur Uit een Scr…
·Hoe maak je een DAT -bestand b…
·Hoe te berekenen Beam Strength…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe bereken ik Energieverbruik door de c…
·Hoe maak je Sluit een draaitafel op een …
·Het verschil tussen PPM Vs . IPM 
·Hoe kan ik een HP PSC 1410V downloaden n…
·Hoe maak je een beschadigde harde schijf…
·Hoe te Iomega ScreenPlay Problemen 
·Hoe te downloaden van Comcast DVR naar M…
·Hoe maak je een Compaq Presario 700 hard…
·Hoe kan ik gebruikte servers kopen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com