Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe verwijder ik Filler Beugels op een E - Machine
? Computer beugels worden vaak aangeduid als uitbreidingssleuf covers . De uitbreidingssleuf dekt voor desktop computer uw e - machine kunnen verschillende van deze covers gelegen op het achterste gedeelte van de behuizing zijn voorzien . Beugels zijn geïnstalleerd op het geval van een computer , om stof en ander vuil te houden van het verzamelen van op of nabij gevoelige elektronische componenten in de machine . Als u een nieuw apparaat , zoals een video-capture kaart toe te voegen , moet u een van de beugels te verwijderen om het apparaat te installeren in een beschikbare uitbreidingssleuf op het moederbord . Wat je nodig hebt
Philips - schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de computer uit en koppel de voedingskabel samen met eventuele andere randapparatuur aangesloten op de machine . Druk op de aan -knop op de computer om eventuele elektriciteit links binnen de voeding van de machine af te voeren . Kopen van 2

Verwijder het linker - zijpaneel van de computer en zet deze op de zijkant . Verwijder de twee grote duimschroeven die het linker zijpaneel van de computer chassis en schuif het zijpaneel naar de achterkant van de computer om het los te maken .
3

Zoek het afdekplaatje spoor houdt de beugels op zijn plaats . Het afdekplaatje spoor woont in de buurt van de achterkant van de computer en is voorzien van een aantal schroeven waarmee de individuele beugels aan de computer chassis .
4

Zoek de beugel die u wilt verwijderen uit de computer chassis en gebruiken een Philips - head schroevendraaier om de schroef die de beugel op zijn plaats te verwijderen . Plaats voorzichtig een van je rechterhand vingers tegen de binnenkant gedeelte van de vulbeugel tijdens het gebruik van een vinger van je linkerhand om duw de beugel naar boven .
5

Til de beugel uit de computerkast terwijl ze voorzichtig om het niet te vallen op gevoelige elektronische componenten, zoals het moederbord . Installeer uw uitbreidingskaart in uitbreidingsslot van de computer en zet beugel van het apparaat op de computer chassis met dezelfde schroef die eerder had verzekerd van de beugel .

Dia 6 de linker zijpaneel weer op de computerbehuizing en vervang de twee duimschroeven . Sluit het netsnoer en perifere bedrading naar de computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is Processorsnelheid 
·Computer Systems Gebruikt door…
·Hoe vindt u het serienummer va…
·Hoe maak je een SD -kaart uitw…
·Windows XP Sound Installatie 
·Vergelijking van Dram -geheuge…
·Hoe maak je een USB-geheugenst…
·Hoe maak je een computer harde…
·Hoe kan ik mijn Acer Monitor c…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Acer Ferrari 1000 Toetsen…
·Waarom wordt mijn Pentium M 1,7 GHz Beel…
·Hoe maak je een trackpad Problemen 
·Hoe te om Uw Dell Notebook Problemen Met…
·Specs voor een Intel DX58SO Moederbord 
·Hoe maak je een beschadigde Memory Stick…
·Hoe maak je een Device Driver opnieuw in…
·Hoe de System batterij vervangen in een …
·Memory Stick Duo -adapter Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com