Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De Integrale onderdelen van een computer
Of je bouwt je eigen nieuwe computer of het oplossen van problemen een bestaand systeem , zijn er enkele onderdelen die een computer nodig heeft voor zijn basiswerking . Deze elementen maken een computer te draaien op een minimum niveau van de werking , en kan een gebruiker -interface met het systeem . Zonder een van deze componenten , zou de computer onbruikbaar . Moederbord

Denk aan een moederbord als de centrale hub van een computer . Het bevat alle noodzakelijke aansluitingen voor elk van de andere componenten met elkaar communiceren . Zonder een moederbord , een computer heeft geen middelen om de integratie van verschillende componenten of hen te voorzien van informatie .
Central Processing

De centrale verwerkingseenheid of CPU , is het apparaat dat voert de instructies van het besturingssysteem en de lopende programma's . CPU's zijn beoordeeld door snelheid , hoe sneller de processor , hoe beter fundamentele prestaties van de computer . Veel nieuwere CPU units bevatten meer dan een verwerkingseenheid eigenlijk . Deze worden aangeduid als " dual core " of " quad-core " -machines .
Graphics Processing

Terwijl de CPU behandelt veel van de ruwe data programmering , een computer moet nog een graphics processing unit of GPU , die gegevens weergeven op een monitor. Veel moederborden nu ook een geïntegreerde grafische eenheid , maar krachtiger , derden grafische kaarten zijn ook vaak voor . Meest grafisch intensieve games en programma's vereisen een krachtige grafische processor om goed te draaien , maar alle computers hebt minimaal een basis grafische unit aan te sluiten op een scherm .
Opslagruimte

opslag ruimte komt in de vorm van interne of externe harde schijven , die worden gebruikt voor het opslaan van gegevens op een computer systeem . Zonder een harde schijf van een soort , kan de computer geen ondersteuning voor een besturingssysteem of slaan geen informatie .
RAM

RAM
staat voor Random Access Memory , en beschrijft de computer vermogen om informatie bij de hand te houden voor onmiddellijk gebruik . Vele fundamentele programma's en functies roepen RAM van de computer om informatie te verstrekken op een moment tot moment basis. De hoeveelheid RAM bepaalt ook hoe goed een computer meerdere taken tegelijk kunt uitvoeren . De meeste moederborden hebben slots voor extra RAM- installatie . Zonder RAM , zou de toegang snelheid van de computer blijft onbetaalbaar traag .
Voeding

De voeding regelt de macht tussen elk apparaat op het moederbord . Het kan de vorm van een voeding doos rechtstreeks aangesloten op een stopcontact of een batterij voor een laptop computer over te nemen . Zonder een voeding , de computer heeft geen methode om toegang elektriciteit .
Besturingssysteem

Een besturingssysteem
geeft structuur aan een computer , waardoor het basishandelingen uit te voeren en programma's installeren voor verdere functionaliteit . Voorkomende besturingssystemen zijn Microsoft 's Windows familie , Mac OS , en diverse Linux -varianten .
Accessoires

Praktische noodzaak
vereist een paar accessoires die een mens om met het systeem te laten . Op het basisniveau , dit zijn een scherm en invoerapparaten , meestal een muis en toetsenbord . Bij een laptop computer , zijn deze accessoires meestal ingebouwd in het systeem .
Non - Integral onderdelen op

Onderdelen
op de meeste computers , maar niet nodig voor gebruik . Deze omvatten een geluidsprocessor en luidsprekers , modem voor netwerkcommunicatie , disc drive voor CD -en DVD-steun , en externe poorten voor extra accessoires .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Overclock een Compaq HP…
·De beste manieren om te brande…
·Hoe te verwijderen mijn HP Pav…
·Hoe te Overclock een Intel Qua…
·Hoe te Matshita Vervang 
·Hoe een CNC PCB Router freesma…
·Hoe CD /DVD Drivers Update 
·Logitech HD Webcam C310 microf…
·Hoe te formatteren externe HD …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Het verschil tussen een Canon MX330 en M…
·Hoe kan ik foto's van mijn computer naar…
·Hoe kan ik een MacBook Hook op een proje…
·GeForce 8800GTS 320 /640 Specificaties 
·Manieren om te Gooi oude computers in Sa…
·Hoe de zon blokkeren voor een laptop 
·Hoe te installeren van een nieuwe batter…
·Hoe je SD Memory Clear 
·Hoe maak je Enveloppen Met behulp van ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com