Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Merken van interactieve whiteboards
Interactieve whiteboards ( digitale schoolborden ) zijn presentatie apparaten die communiceren met computers en projectoren om afbeeldingen , programma's , documenten en andere informatie over grote , interactieve schermen . Een gebruiker kan bewegen , annoteren , markeren , en de op het digibord uit zowel een toetsenbord van de computer en direct op het whiteboard met behulp van pen - achtige instrumenten die specifiek ontworpen door de fabrikant van het digibord of zijn vingers informatie te controleren . SMART Technologies

SMART Technologies
vervaardigt zowel voor en achter projectie digibord ontworpen voor gebruik in het onderwijs , het bedrijfsleven en overheidsinstellingen . Klanten met specifieke behoeften kan rechtstreeks werken met SMART hun digiborden aan te passen . De fabrikant levert on - site training , waaronder opties voor het oplossen van problemen . SMART Technologies biedt klanten een programma genaamd " SMART Exchange , " een repository die gebruikers in staat stelt om werk gemaakt op hun digitale schoolborden met collega's te uploaden en te delen . SMART biedt ook concurrerende subsidies en lijsten van andere bronnen financiering voor scholen om technologie te gebruiken aan te moedigen in de klas .
Promethean , Inc

Promethean
produceert digiborden voor gebruik in het onderwijs instellingen . Om opvoeders te helpen bepalen welk product te kopen, Promethean een online , interactieve tool genaamd de " ActivClassroom . " Terwijl in de " ActivClassroom , " opvoeders kunnen producten toe te voegen aan een virtueel klaslokaal , bekijk de producten een product lijst voor aankoop communiceren en te bouwen . Promethean loopt een voortdurende reeks workshops voor leerkrachten die de opleiding en best practices richtlijnen om hun producten volledig te benutten en te integreren in de klas geeft .
Hitachi Software Engineering Amerika , Ltd < br >

Volledig geïntegreerd met Microsoft Office -producten , handgeschreven aantekeningen maakte over Hitachi digiborden worden opgeslagen als ASCII-tekst rechtstreeks in Word -en Excel -programma's . Hitachi produceert Interactie voor zakelijke en educatieve instellingen . Het verkoopt voor en achter projectie boards en biedt on - site training en herstel . De " Education Resource Center ' op de website van Hitachi's geeft leraren toegang tot lesplannen en goedgekeurd door hun staatsraad van onderwijs en gesorteerd per taal , onderwerpen en niveau activiteiten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een MicroSD -kaart…
·Hoe maak je een Sata instellen…
·Zijn Pentium D & Celeron D Ver…
·Hoe te starten vanaf een cd - …
·Hoe kan ik Games Van een compu…
·Hoe maak je een harde schijf S…
·Hoe te Sync Dazzle Audio en Vi…
·Dell Axim X3 Computer Installa…
·Hoe te Veeg een SSD 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe de ingebouwde geheugenkaartlezer geb…
·eWaste Computer Recycling 
·Hoe maak ik Monteer een grafische kaart …
·Hoe te DDR2 Memory Voeg 
·Hoe maak je een moederbord zonder herins…
·Hoe maak je een computer configureren vo…
·Hoe de Volume Restore op mijn computer 
·Hoe de BIOS wijzigen op een laptop 
·Hoe maak je een draadloze kaart gebruike…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com