Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een PPC HP iPaq Problemen RX 3715
HP iPaq RX 3715 fungeert als een persoonlijke gegevens assistent , om gebruikers te helpen productief te blijven en georganiseerd als ze zijn op de weg. Het apparaat past in een broekzak of tas , maar het draait Microsoft Windows Mobile , waarmee gebruikers toegang tot Outlook , het internet en Microsoft Office-documenten . Als u problemen ondervindt met de iPaq RX 3715 , HP biedt een aantal richtlijnen voor het oplossen van problemen bepaalde situaties , die u helpen om uw apparaat of de software te herstellen naar het werk orde . Indien na het oplossen van de situatie kunt u het probleem niet kunt oplossen , contact op met HP of een gekwalificeerde technicus voor verdere hulp . Instructies
Apparaat loopt vast
1

Tik op de " iTask " knop op het scherm van het apparaat met behulp van de stylus . Tik op een toepassing in het menu dat verschijnt , en laat je stylus op het pictogram van de toepassing. Kopen van 2

Selecteer " Close Alle taken " uit het menu dat verschijnt nadat u de stylus te houden op het pictogram een applicatie .
3

Gebruik de stylus om de verzonken knop " Reset " in de onderkant van het apparaat . Het apparaat wordt opnieuw opgestart en tonen de normale welkomstscherm .
4

Doe een harde reset met het apparaat als u nog steeds problemen met het opsluiten . Houd de " Mobile Media " en " iTask " knoppen op de voorkant van het apparaat .
5

Gebruik de stylus om op de knop van het apparaat "Reset " gedurende drie seconden , waardoor het scherm te vervagen . Wacht tot het apparaat weer is opgestart .
Apparaat synchronisatie werkt niet correct
6

Bekijk de lijst van de aanvaarde programma's in de software van uw firewall . Voeg " Activesync " aan de lijst van geaccepteerde programma's als je het niet ziet .
7

Verwijder het apparaat uit de houder en wacht op een bericht te verschijnen op de computer aan te kondigen dat de verbinding met het apparaat verloren is gegaan . Re - zetel van het apparaat in de houder en wacht twee minuten voor de software om het apparaat te herkennen .
8

Herstart het besturingssysteem van de computer . Verwijder het apparaat uit de houder en gebruik de stylus om op de "Reset " knop aan de onderkant van het apparaat .

Wacht 9 voor begin scherm van het apparaat te verschijnen en voor het besturingssysteem van de computer om haar warming-up procedures af . Plaats het apparaat terug in de dock en start de Activesync software.

Previous: Next:
  Computer Drives
·De aard van de regulatoren 
·Circuit Board Fabrication Rein…
·Hoe je video's opslaan op een …
·Wat is een CD 
·Hoe de dvd vervangen in een HP…
·Hoe maak je een MATSHITA Verva…
·Hoe maak je een S - Video-kabe…
·Hoe te Overclock de Core 2 Duo…
·Lexar Multi - Card Reader Prob…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Gateway laptop demontage vereist meerder…
·Hoe te Punch omlaag Cat 5 Draad 
·Hoe maak je een Maxtor externe harde sch…
·Hoe kan ik een laptop batterij Stop Van …
·De Delen van Floppy Diskettes 
·Hoe kan ik als vervanging van een A8N - …
·Specificaties voor de HP Pavilion 505w 
·Hoe maak je een USB -printer in Windows 
·Waarom zijn Dual Core processors langzam…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com