Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Gateway laptop demontage vereist meerdere stappen omdat onderdelen van de computer zijn aan elkaar geschroefd om alles op zijn plaats te houden
Hoe een gateway laptop Demonteer . Met een beetje geduld en standaard schroevendraaiers , kunt u een Gateway laptop uit elkaar te halen binnen een paar minuten . Of u nu nodig hebt om de computer te repareren of onderzoekt de inhoud ervan , bedenk dan dat het demonteren van uw computer zal de garantie vervallen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen

Macht 1 van de laptop , sluit het deksel en haal alle apparaten die zijn aangesloten op de laptop , met inbegrip van de stroomkabel en de externe muis . kopen van 2

Flip de laptop over . Verwijder de batterij terug door het schuiven van de grendel . Til de batterij omhoog en weg van de computer .

Schroef 3 de acht schroeven waarmee het geheugen frontje op zijn plaats , de twee schroeven waarmee de vaste schijf voorpaneel op zijn plaats en de ene schroef waarmee de Wi - Fi- frontje op zijn plaats . Verwijder de afdekplaten . Je hebt een kruiskopschroevendraaier nodig om deze schroeven te verwijderen .
4

Verwijder de Wi - Fi-kaart en de harde schijf van onder de juiste faceplate gebieden . Dezelfde schroeven waarmee deze frontjes in plaats hielden deze apparaten op zijn plaats .

Draai 5 de vier schroeven van de ventilator op zijn plaats . Haal de stekker van de kabel aansluiten van de ventilator op het moederbord . Verwijder de ventilator van onder het geheugen faceplate gebied . Ook verspreiden de vergrendelingen van de RAM- kaarten in plaats verwijderd van de memory sticks . Verwijder de memory sticks van de binnenkant van de computer .

Schroef 6 de schroef aan de onderzijde van het geheugengebied van de laptop aan de linkerkant van het cd-station en schuif het cd-station van de computer .

Schroef 7 van de 21 resterende schroeven in de onderkant van de laptop . Draai de twee schroeven aan de achterkant van de laptop en open het deksel helemaal .
8

Verwijder het bovenste paneel , boven het toetsenbord , de computer met behulp van een platte schroevendraaier om het paneel omhoog en weg van de computer .
9

Til het toetsenbord op en maak de lint draad verbindt het toetsenbord op het moederbord . Verwijder het toetsenbord uit de computer volledig .
10

Koppel de kabel waarmee de monitor op de videokaart en de draad waarmee de monitor op de Wi - Fi- gebied . Draai de vier schroeven waarmee de monitor op de laptop . Verwijder het beeldscherm van de computer .
11

Koppel de vinger pad van het moederbord . Draai de vier schroeven die nog in de buurt van het toetsenbord vroeger in de hoofdletters van de laptop te verwijderen .
12

Verwijder de hoofdletters van de laptop . Draai de vijf resterende schroeven dat het moederbord op zijn plaats houden .

Draai 13 de twee kabels die de onderkant van het moederbord aan de onderkant van de behuizing en til het moederbord omhoog en weg van de laptop . < Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je SATA HDD inschakelen in…
·Hoe maak je een Siemens PLC in…
·Hoe kan ik wijzigen PC USB met…
·Hoe een ITE Raid Controller da…
·Hoe maak je verbinding een mix…
·Hoe te vertellen wat voor soor…
·Hoe je alles op je computer wi…
·Hoe kan ik verwijderen en form…
·Hoe werkt een sinus omvormer W…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik mijn HP printer truc om afdru…
·Hoe maak je een computer aanpassen Onlin…
·Hoe te iToy Turn Into een Webcam 
·Hoe te Overclock de Pentium D 945 
·Hoe de chip te verwijderen van een inkje…
·Averatec 3715 Fan Problemen 
·Hoe de BIOS batterij in Toshiba Tecra 91…
·Hoe MP3 Songs opslaan op een microSD-kaa…
·Wat is een Solderless Circuit Board 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com