Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De grap die computers verouderd het moment dat je ze koopt is al sinds de jaren 1990 , en het is zelfs twee decennia later apt bewezen
Hoe een oude computer opnieuw gebruiken . Echter , zelfs wanneer u een upgrade naar een nieuwe computer , het oude men niet hoeft te gaan om afval . Het of de onderdelen kunnen worden hergebruikt , of door uzelf of door anderen . Als u besluit om het zelf te hergebruiken , bepaalde componenten zoals harde schijven en optische schijven zijn gemakkelijk overdraagbaar zijn tussen computers . Indien u wenst te doneren , de beste optie is om een ​​opknappen dienst, zoals die te vinden op Microsoft's Geregistreerde Refurbisher directory gebruiken . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
Donate
1

Bezoek Microsoft Registered Refurbisher directory . Log in als je al een account hebt . Zo niet , registreer . Kopen van 2

Kies de eerste optie en kies vervolgens uw land in het drop - down menu . Druk op "Zoeken ".

Druk " Ctrl " 3 en "F" op uw toetsenbord op hetzelfde moment . Dit zal een zoekvak .
4

Typ de naam van uw stad in het zoekvak . Als je niet in een stad woont , gebruik dan de naam van de dichtstbijzijnde.
5

Klik op de knop "Volgende " in het zoekvak om door refurbishers in uw omgeving te bladeren . Klik op elk en noteer hun contactgegevens .
6

Contacteer de refurbishers en vragen of ze de computer zullen accepteren . Als dat zo is , breng het naar hun winkel en laat het in hun zorg . Ze zullen direct toekennen aan een nieuwe gebruiker of strippen voor herbruikbare onderdelen .
Salvage Parts voor jezelf
7

Koppel uw oude computer en open het doosje . Typisch , oudere modellen moet u schroef de zijpanelen , hoewel ze een grendel zou kunnen gebruiken , in plaats daarvan .
8

Koppel de stroom en data kabels aangesloten de componenten die u van plan bent om te redden , zoals harde schijven en DVD-spelers .
9

Verwijder de onderdelen die u wilt redden . Sommigen zullen misschien vastgeschroefd worden , dus je zult moeten eerst om ze los te schroeven van interne frame van de behuizing.
10

Stel je geborgen onderdelen te zijn " slaven " door uitglijden de jumper over de slave pinnen . Dit wordt anders behandeld voor elk model , hoewel de meeste schijven hebben een schema hoe dit wordt gedaan . Als u een diagram op het station niet kunt vinden , ga dan de website van de fabrikant en op zoek naar een handleiding .
11

Koppel uw nieuwe computer , en open vervolgens haar zaak . Bevestig de oude onderdelen in beschikbare slots , en dan sluit ze aan op uw computer met gratis data-en stroomkabels . Als er geen stroomkabels beschikbaar is, moet u ofwel de voeding kan vervangen of haal een ander onderdeel . Als er geen data kabels beschikbaar , verwijderen van een datakabel van uw oude computer en sluit het moederbord de nieuwe computer .
Installeer Geborgen Componenten
12

Koppel uw nieuwe computer , en open vervolgens haar zaak .
13

Bevestig de oude onderdelen in de beschikbare slots. Drive slots zijn meestal te vinden op de voorkant van de behuizing van de computer , in de buurt van de power knop . Voor optische stations , zoals cd-en dvd-roms , kan het voorpaneel worden verwijderd .
14

Sluit de aandrijving aan op uw computer met behulp van beschikbare stroomkabels . Als er geen stroomkabels beschikbaar is, moet u ofwel de voeding kan vervangen of haal een andere component .
15

Bevestig datakabels aan uw drive . Als er geen data kabels beschikbaar , verwijderen van een datakabel van uw oude computer en sluit het moederbord de nieuwe computer . Zowel uw schijf en uw moederbord zal beschikken vrouwelijke jacks , dus als je niet zeker weet hoe het eruit ziet , zoeken naar een jack dat is een omkering van het patroon op het hoofd van uw datakabel 's .
16

Sluit uw geval en steek de nieuwe computer een back- het.

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat is de Wachttijd op harde s…
·Travan Cleaning Tape instructi…
·Wat is een Chip Fan 
·Hoe Memory Card Reader Drives …
·Hoe om dvd's te kopiëren naar…
·Welke tool wordt gebruikt om s…
·Hoe maak je een Cruzer gebruik…
·Hoe een Lexmark -printer maken…
·Specificaties voor een SATA ha…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn iPad Maakt niet synchroniseren met …
·Canon Faxphone B640 Specs 
·Hoe je BIOS Bewerken 
·De draadloze C4780 Met Snow Leopard 
·Vergelijken USB HDTV Tuners 
·Hoe te Composite Video Van een laptop op…
·G5 Logic Board Installatie-instructies 
·Hoe maak je een Flash- drive verwijderen…
·Hoe stel ik een Display & grafische kaar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com