Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Informatie over onderdelen van een computer
Uw computer heeft vele onderdelen die allemaal samenwerken om de machine om de manier waarop je nodig functioneren. De fundamentele onderdelen van uw computer , of zijn basisonderdelen , vallen in vijf categorieën georganiseerd in verband met de aard van de functionaliteit die ze bieden , zoals beschreven op de Expedient website . De categorieën zijn interne , invoerapparaten , Interne onderdelen

De interne onderdelen van een computer, bieden de primaire functionaliteit die het mogelijk maakt uw computer om de verschillende taken die u verwacht en nodig uit te voeren . Interne onderdelen zijn het moederbord , waaraan alle andere delen van de computer aan te sluiten op een bepaalde manier . Interne delen ook de random access memory ( RAM ) modules waarin de computer gegevens tijdelijk worden opgeslagen , en de processor , gewoonlijk de centrale verwerkingseenheid ( CPU ) . De CPU , een computer chip , fungeert als hersenen computer in de zin van de algemene functies van de computer beheer veel als de menselijke hersenen stuurt zenuw en spier signalen en voert ook analysefuncties . Zowel het RAM-geheugen en de CPU- chip zich op het moederbord .
Input Devices

Invoerapparaten
toestaan ​​om gegevens in het geheugen en de verwerking chip en te manipuleren dat gegevens . Bijvoorbeeld , deze apparaten kunt u een document of een herberekenen items in een spreadsheet te herzien . Veelgebruikte invoerapparaten zijn toetsenborden , muizen en scanners . Meer gespecialiseerde invoerapparaten zijn licht pennen , joysticks , spoor ballen en microfoons.
Output Devices

Output apparaten
laat de computer om informatie te verstrekken voor u, zoals als menu's voor het selecteren van programma's en menu 's binnen , en meer geïndividualiseerde informatie zoals de inhoud van een document . Output apparaten zijn de computermonitor , printers en luidsprekers . In bepaalde gevallen kan u een oudere technologie uitvoerapparaat gehecht aan bepaalde computers, zoals een tape drive , die met ingang van 2010 heeft het vaakst applicatie voor back-up van gegevens op bepaalde computers of de gegevens die voor een breed opgezette computersystemen , die, wanneer zij vinden veel verschillende terminals in een gecentraliseerd computernetwerk .
drives

bezig met data-opslag computer onderdelen
hebben de aanwijzing van computer drives . Typen stations zijn de harde schijf waarop alle programma's geladen op uw computer bevinden , alsmede alle persoonlijke documenten en afbeeldingen . Drives ook die die gegevens opslaan op externe media , zoals aa compact disc ( cd) schijf of een digitale video disc (DVD ) schijf . Plug - in versies van externe schijven , bekend als Universal Serial Bus ( USB ) -drives , stekker in de USB-poorten van de computer en de gegevens op te slaan als externe media als unplugged zoals beschreven op de PC Magazine en Techterms websites . USB -drives zijn externe harde schijven en flash drives .
PCI-sleuven

PCI sloten functie
als verkooppunten op het moederbord , zodat u bijvoorbeeld extra's zoals geluidskaarten , video- installatie kaarten en modems , onder andere apparaten .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een USB externe ha…
·Hoe kan ik een externe harde s…
·Hoe je twee harde schijven in …
·Hoe om tv -kanalen krijgen op …
·Hoe om gegevens te herstellen …
·Toshiba HDD Installatie 
·Hoe te perfboard gebruiken voo…
·De naam van een Volume Serial …
·De Hard Drive Licht op mijn la…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een diavoorstelling in iWeb …
·De HP DeskJet 6800 is een reeks van prin…
·Hoe te openen een Compaq desktop 
·Instructies voor de Casio HR - 8TE 
·Hoe maak ik gebruik van een Tablet Graph…
·Hoe te kopen een Lenovo 
·Hoe om ringtones te installeren op een B…
·Hoe maak je een USB -printer toevoegen a…
·Hoe de Password Reset op een Acer Comput…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com