Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe Computer Junk Recycle
Computers raakt snel verouderd . Nieuwere technologie is uitgevonden en computers worden geproduceerd en verkocht met meer schijfruimte , snellere CPU , meer RAM , nieuwere perifere poorten en slanker design . In plaats van weg te gooien uw oudere computer hardware , recyclen . Er zijn veel programma's , fabrikanten en winkels die zullen recyclen oude computer rommel . Daarnaast kunt u computerhardware doneren aan een goed doel de moeite waard . Instructies
1

Vind een lokale recyclingprogramma . Er zijn programma's zich in veel gemeenschappen door de VS die zijn gespecialiseerd in de recycling van computeronderdelen . Environmental Protection Agency ( EPA ) aanbevolen websites als eRecycle , eCycle St. Louis en Earth911 hebben een uitgebreide gids van de lokale recyclingprogramma's . Zowel eRecycle en eCycle St. Louis zijn regionale , door de overheid gesteunde recycling programma's beschikbaar voor bewoners in Californië of de St. Louis regio . Earth911 huizen een onafhankelijke gids van de lokale computer recycling -programma's over het hele land .

Recycle oude computer rommel 2 via de fabrikant . Veel fabrikanten zoals Dell , Hewlett - Packard en LG zullen oude hardware accepteren en knappen het voor wederverkoop of demonteer het product en recyclen met een minimale impact op het milieu . Ook een aantal bedrijven zal toestaan ​​om oude computer hardware ruilen voor krediet in de richting van een nieuwe aankoop .

Drop off oude computer hardware voor recycling bij de grote retailers 3 . Retailers zoals Best Buy , zal Office Depot en Staples gebruikte computerapparatuur aanvaarden voor recycling . Best Buy zal krediet te geven voor bepaalde computer hardware items naar nieuwe aankopen . Staples rekent een vergoeding voor het recyclen van grotere items zoals beeldschermen en computer gevallen .
4

Doneer gebruikte computerhardware naar een kringloopwinkel . De meeste tweedehands winkels zal computerhardware verkopen aan het publiek . Sommige spaarzaamheid winkels , zoals goodwill , zijn gekoppeld aan een goed doel , en een deel van de winst verkregen uit de verkoop van uw donatie zal profiteren anderen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Probleem : Mijn Sandisk SD Rea…
·Hoe maak je een tweede schijf …
·Hoe Set Up My Book World Editi…
·Hoe maak je een USB harde schi…
·Hoe maak je een cd-r Langere 
·Specificaties van een Konica C…
·Hoe de Touchpad uitschakelen i…
·Gebruikte materialen voor magn…
·Gateway Sata harde schijf verv…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Games maken voor de iPad 
·Hoe de AirPort Extreme-kaart vervangen o…
·Het verschil tussen 40GB & 80GB 
·Hoe maak je monster uit een platenspeler…
·Hoe maak je een cd te verwijderen van ee…
·Hoe de zoom knop op de computer gebruike…
·Wat is het verschil in PC - 2100 en PC -…
·Hoe uit elkaar te halen een Presario CQ6…
·Hoe maak je een harde schijf toevoegen a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com