Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Coax Paladin Gereedschap
Een coaxiale kabel heeft een koperen kern omgeven door isolatie , met een rubber of plastic buitenkant . Dit type kabel kunt u elektrische apparaten met elkaar te verbinden die moeten radiofrequente signalen , waaronder internet , radio en kabelverbindingen wisselen . Paladin Tools is een bedrijf dat is gespecialiseerd in video , audio en data communicatie-instrumenten en heeft haar hoofdkantoor in Rockford , Illinois . U kunt deze producten online , of via distributeurs als Allied Electronics koopt . Stripper

stripper is ontworpen om de buitenmantel van de kabel te verwijderen zonder beschadiging van de kern. De Economische CST serie stripper heeft een ergonomisch ontwerp , die bijdraagt ​​tot het verminderen vermoeidheid en verhogen het comfort . U kunt de diepte van het gereedschap en messen passen , afhankelijk van de dikte van de kabel en het komt met voorinstellingen voor de meest gebruikte strooklengtes . De tool zal ook automatisch de spanning aan te passen , en de behuizing is gemaakt van plastic .
Snijder

De KT 8 Professional Round Cable Cutter kun je dwars door flexibele , solide of gestrande kabels zonder beschadiging of het strippen van de kabels . De frees is ontworpen om dwars door kabels met een Amerikaanse draad gauge cijfer tot 6 . Blad van het gereedschap kan snijden twee verschillende dirigent grootte varieert en kan snijden unshielded twisted pair en coax-kabels . U kunt echter geen gebruik maken van het gereedschap te snijden door koper, staal of aluminium kabels . Handgrepen van het gereedschap zijn geweven, die u helpt te beheersen , zelfs als je handen nat .
LAN ProNavigator

The Local Area Network ( LAN ) ProNavigator Tester stelt u in staat om tests uit te voeren op de telefoon-en datakabels , waaronder 50 en 75 ohm coax-kabels . De tool wordt geleverd met een comfortabele grip om vermoeidheid te verminderen , en je kunt bevestigen aan je riem of pols . De tester kunt u bepalen of u de kabels correct hebt geconfigureerd en of je een goede verbinding . Het geeft je een wel of niet met resultaat , afhankelijk van de resultaten . Het is draagbaar en maakt gebruik van een 9 - volt batterij .
Kit Deluxe

De CoaxReady Deluxe Kit is ontworpen voor installateurs , en het komt met verschillende coaxiale instrumenten , waaronder kotters , strippers en crimpers . Een tang kunt u twee draden of kabels met elkaar te verbinden . De kit bevat ook coaxiale connectoren , adapters , terminators en een LAN en audio /visuele kabel tester .

Previous: Next:
  Computer Drives
·De uitvinding van Ponskaarten 
·Hoe maak je een processor unde…
·Who Invented Jump Schijven 
·De Memory Stick Duo -formaat i…
·Wat voor soort werk te doen Ro…
·Basics voor een Fiber Laser 
·Hoe u uw HP camera gebruiken a…
·Wat is een fysieke schijf? 
·Hoe een MMC Card Fix 
  Related Articles
Hoe maak je een Pro Tools HD systeem 
Vista Tablet PC Tools 
MS SQL Server Client Tools 
SQL Data Recovery Tools 
MS SQL 2005 Management Tools 
MS SQL 2005 Client Tools 
Remote Server Administrator Gereedschap 
Hoe te installeren Active Directory Mana…
Microsoft SQL 2008 Client Tools 
  Hardware Articles
·Voordelen & Nadelen van het gebruik van …
·Hoe de Opmaak van een Flash Drive Wijzig…
·Kan ik een CPU Fan waarschuwing op Boot …
·Hoe maak je een Screenshot op een Inspir…
·Hoe maak je verbinding een HP C309g 
·Hoe te Altec Lansing luidsprekers ACS44 …
·Hoe te Wazige Netflix films Fix op een i…
·Hoe maak je een NIC -kaart vervangen op …
·Specificaties voor de Compaq Presario SR…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com