Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De Intel 8086 microprocessor heeft een lange en rijke geschiedenis
Hoe een 8086 microprocessor programmeren . Een 8 bits van deze chip , de 8088 , was door IBM gekozen als voeding voor de eerste generatie van zijn personal computers microprocessor . Het is de stamvader van de Intel- microprocessors die IBM compatible PC's de macht van vandaag . Hoewel het meer dan 30 jaar oud en niet meer op grote schaal gebruikt , kunt u nog steeds leren om de Intel 8086 programmeren . De volgende stappen helpen u om te beginnen. Instructies
Voorbereiding voor programmeren van de 8086
1

Get boeken over het programmeren van de 8086 . Er is nog een schat aan informatie over deze microprocessor . Controleer de afdeling programmering van gebruikte boekhandels in uw omgeving . Echter , zal uw beste weddenschap hoogstwaarschijnlijk online boekwinkels . Bijvoorbeeld Amazon.com heeft een aantal hardware en software titels die de 8086 microprocessor . U vindt er ook het internet een goede bron van informatie te zijn , want er zijn nog steeds groepen en individuen die actief werken aan hardware en software projecten op basis van de 8086 . Kopen van 2

Wennen aan de hardware organisatie van de 8086 .

Zelfs als u niet van plan bent om uw eigen 8086 -computer te bouwen , moet je wat tijd herziening hardware gerelateerde functies van de 8086 doorbrengen .
3

Leer het programmeermodel en de instructieset voor de 8086 . Het is belangrijk om een goed begrip van de programmering model. Het beschrijft de aspecten van de 8086 architectuur die toegankelijk zijn voor de programmeur zijn . Als u van plan om het programma op assembler , zal je een grondige kennis van het instellen en instructie nodig .
4

Beslis of u programmeren in een hogere programmeertaal of assembler . Dit is een belangrijke stap . Het zal een factor bij het bepalen welke ontwikkeltools u verkrijgen zijn. Als u besluit om het programma in assembly code , moet u een assembler te verkrijgen . Als u ervoor kiest om te ontwikkelen in een hogere programmeertaal , bijvoorbeeld C , moet u een cross -compiler te verkrijgen . Veel software-ontwikkeling systemen bieden beide .
5

Kies een Development Platform . Je zal een platform waarop te lopen , testen en debuggen van uw programma's nodig . Je hebt drie opties : bouw je eigen , koop een ontwikkeling boord of krijgen een emulator . Het bouwen van je eigen is een groot project op zichzelf en wordt hier niet behandeld . Ontwikkeling boards , Enkelkaartcomputers en trainers op basis van de 8086 zijn nog steeds beschikbaar . Wilt u misschien overwegen het gebruik van een 8086 emulator . De emulator is een programma dat zich gedraagt ​​als , in dit geval de 8086 . Het stelt u in staat om te lopen, testen en debuggen van uw 8086 -code op uw PC .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe partitie verwisselbare med…
·HP A1410n Herstel & probleemop…
·Hoe te kopiëren Protect Your …
·Hoe kan ik een NTFS partitie S…
·Wat is het doel van een handhe…
·Wat is een Power Strip 
·Hoe kan ik een NTFS partitie v…
·Hoe USB Flash Drives herstelle…
·Een harde schijf is het opslag…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Thumb Drives wissen of Wissen 
·Hoe te Pictures Synchroniseren met de iP…
·Hoe Hook Mijn Inspiron E1505 aan mijn tv…
·Mijn Apple iPad vertraagt ​​de WiFi wann…
·Wat is HFC 
·Hoe de Macht Licht uitschakelen op een A…
·DIY Laptop Cooling 
·Kunt u surfen op het web op de iPod Touc…
·Mijn Toshiba DVD - RW herkent Blanks 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com