Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe om goud te verwijderen Van Computer Chips
Herstellen goud en andere edele metalen uit computerchips kunnen zowel leuk en winstgevend . Het is een andere manier te recyclen , ook . Goudwinning dat het gebruik van aqua regia en andere potentieel gevaarlijke chemische stoffen omvat wordt afgeraden . Met een klein beetje geld om te investeren , kan niet giftig goud herstel apparatuur en benodigdheden worden gekocht van betrouwbare bronnen . Wat je nodig hebt
Scrap computerchips
Aparte werkruimte
Draagbare digitale weegschaal
Toon Meer Aanwijzingen
Voorbereiding
1

Overweeg de aanschaf van een speciale set van apparatuur en verbruiksartikelen die specifiek voor doe - het-zelf goud herstel van computer schroot . Stel vragen van professionals over de apparatuur en benodigdheden . Kopen van 2

Koop een basic gouden recovery unit met niet-giftige chemische processen voor keramische chip goud herstel. Dit kost tussen de $ 500 en $ 600, vanaf 2010 . Overweeg de aanschaf van extra leveringen of materialen die bij het bestellen van het goud herstel kit . De aanschaf van een digitale weegschaal , online voor ongeveer $ 20 verkocht .

Zoeken naar schroot computerchips 3 . Vaak hebben mensen weggooien of doneren oude en gebruikte computers en onderdelen gratis . Schroot computer chips en onderdelen kunnen ook online worden gekocht . Lokaliseren centrale verwerkingseenheden voor schroot . Doe geen moeite met de monitoren , die verschillende , potentieel giftige chemicaliën die niet worden aanbevolen voor verwerking van oude metalen bevatten .
4

Maak een speciale werkruimte voor het demonteren en verwijderen van computerchips en andere mogelijke schroot van computeronderdelen . Maak een speciale ruimte in het werkgebied voor uw gouden recovery unit .
Proces
5

Bekijk de instructievideo die bij uw gouden recovery unit . Bel de fabrikant met eventuele vragen die u voorafgaand aan het opzetten van het werk kan hebben .
6

Combineer niet-toxische zouten met het water - gebaseerde oplossing in het goud herstel eenheid , zoals geïnstrueerd . Voeg de computerchips aan de oplossing .
7

Week de chips in de oplossing voor de hoeveelheid tijd zoals aangegeven door de instructievideo . De goudkleurige uit de oplossing . Gebruik aluminiumfolie , indien gewenst , op te vangen en te herstellen andere overblijvende edelmetalen .
8

Nadat u een voldoende hoeveelheid goud uit het schroot computer chips en onderdelen zijn hersteld , contact opnemen met een schroot juwelier of raffinaderij om uw goud te verkopen aan . Stel vragen over hoe de betaling werkt , en over een minimale hoeveelheid goud die je kan nodig zijn om onder meer om de beste raffinage prijs mogelijk .
9

Gebruik een digitale weegschaal om de hoeveelheid goud te wegen en andere krijgen edele metalen die u herstellen van schroot . Houd nauwkeurig spoor van de gewichten in ounces , troy ounces , gram en penny gewichten . Zorg ervoor dat je betaald een nauwkeurig bedrag voor uw edele metalen van het gewicht .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te verbinden van een noteb…
·Hoe de Serial Plug Converteren…
·Hoe te vertellen hoe groot je …
·Hoe maak je een Song opslaan n…
·Hoe kan ik een DVD-R gebruiken…
·Hoe maak je een Super CDG Kopi…
·Seagate Vs . Western 500GB 
·Hoe maak je een interne harde …
·Hoe je processor snelheid te v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Downgrade naar de Dell Inspiron 2…
·Hoe maak je een Intel ( Council Bluffs )…
·Hoe de inktniveaus Reset voor de inktcar…
·Hoe naar Mount een USB Flash Drive in Wi…
·Savin 9922DP Copier Specificaties 
·Handmatig Zet een CPU Fan in een Averate…
·Hoe de Ink Absorber op de Canon i320 Rei…
·Hoe te openen een Flash Drive op uw Mac 
·Hoe naar Bad condensatoren Identificeer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com