Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Smart UPS 2200 accukabel
De Smart UPS-batterij back-up biedt een zeer belangrijke rol in uw huis of kantoor computer setup, maar als het niet goed bedraad , het kan net zo goed niet eens in de mix . Niet alleen heb je om de interne batterij aansluiten op het toestel zodra je het mee naar huis nemen , moet u de juiste draden uit uw andere computerapparatuur in de verschillende stopcontacten op de UPS 2200 plaatst . Zodra u de batterij op de juiste draad , kunt u back-up stroom te leveren aan uw systeem. Instructies
1

Verwijder de UPS 2200 batterijklepje door op de lipjes aan de zijkanten van de lagere - voorzijde van de behuizing . Dit onthult de batterij kabel en connector die zal moeten worden aangesloten op de batterij aansluiting. Standaard worden alle batterij back-ups schip met hun accu's losgekoppeld van de units zelf , waarbij u ze handmatig verbinding . Kopen van 2

Steek de batterij connector stuk in de batterij -aansluiting op het apparaat zelf . Duw het stuk moeilijker om het een tweede keer te vergrendelen , en vervang vervolgens het deksel . De tweede klik die u betekent dat de Smart UPS 2200 's batterij is met succes aangesloten op de rest van de back-up apparaat horen .

Plug 3 de UPS 2200 batterij back-up 's AC- kabel in een open AC stopcontact op de muur . Alhoewel batterij back-ups hebben interne batterijen , zij ook fungeren als een overspanningsbeveiliging voor apparaten die geen stroom tijdens een elektrische storing vereisen .
4

Sluit uw computer en monitor AC kabels in een van de " Battery backup Plus Surge Protection " -aansluitingen aan de achterkant van de UPS 2200 . Niet alle van de AC -aansluitingen zal bieden zowel batterijvoeding en overspanningsbeveiliging , dus steek de kabel in de juiste aansluiting .
5

Steek de andere AC- kabels uit uw andere apparaten , zoals printers en scanners , in de ' Surge Protection Only " -aansluitingen aan de achterkant van de UPS 2200 . Deze aansluitingen zullen niet blijven ingeschakeld in het geval van een storing , maar zorgt ervoor dat de apparaten om ze te beschermen tegen onverwachte schommelingen in de macht .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je handmatig uitwerpe…
·Hoe maak je een SD-kaart in Co…
·Hoe maak je een Wild Tangent G…
·De beste flashdrives 
·Hoe te converteren naar 3,5 Fl…
·Hoe een Compact Flash Disk con…
·Herziening van de Diamond X165…
·Hoe maak je een Duracell 16 GB…
·Hoe te Imation Flash Drives Ge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe een computernetwerk om een printer d…
·Waarom is mijn Tecra M3 Batterij knipper…
·Hoe kan ik als vervanging van de HP Pavi…
·PC geluidskaart Definition 
·Kenmerken van MSI KM266 - 8235 
·Hoe de Canon iP1800 Photo Inkjet printer…
·Hoe het opzetten van Bluetooth in een Sa…
·Hoe om tv -programma's opnemen met een l…
·Hoe je foto's zonder afdrukken op een HP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com