Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Foam Dance Pad installeren
Foam Dance Pads zijn verkrijgbaar met een verscheidenheid van verschillende video-games , en kan worden gebruikt met een console of met een pc of Mac . Dance Pads zijn gebaseerd op de arcade games die vereisen dat je loopvlak op de pijlen in de juiste volgorde aan de respectieve pijl op het scherm verschijnen . Dit dwingt je om te dansen in de tijd naar muziek die wordt afgespeeld . Deze Dance Pads installeren is zeer eenvoudig gemaakt , en meestal is er geen software nodig , anders dan het spel zelf . Wat je nodig hebt
Foam dansmat
Toon Meer Aanwijzingen

Pak 1 van de dansmat uit de doos . Afhankelijk van het specifieke type , zal je meestal moeten de segmenten van het pad in elkaar passen , en zip het in een plastic zak gesloten toen. Als u twijfelt over de samenstelling ervan , lees de instructies in het vak , maar ze zijn ontworpen om eenvoudig te installeren .

Place 2 het pad ongeveer drie meter van de console of computer waaraan het wordt gehecht . Ervoor zorgen dat er wat speling in de draad tussen de pad en de computer zal zijn , als een strakke draad kan leiden tot een breuk of de computer wordt getrokken uit een tafel .
3

Plug de USB-kabel in de console of computer . Op een console zoals een Nintendo Wii , moet u wellicht een flap optillen om toegang te krijgen tot de USB-poorten . Sluit de USB , en de gamepad moet laten zien dat het wordt ingeschakeld, bijvoorbeeld met een kleine LED-verlichting op.
4

Plaats het spel schijf in uw computer of console . Laad het spel met elke gewenste processen . Als u de dansmat correct hebt geïnstalleerd , zul je in staat zijn om door te gaan met het spel zonder enige belemmering.
5

Herstart je computer of console als het niet heeft erkend de dansmat . Sommige oudere computers worstelen om nieuwere apparatuur herkennen en opnieuw zal het een kans om goed te verbinden met de dansmat geven . Als dit niet werkt , kan uw computer te oud zijn compatibel met de dansmat te zijn - verwijzen naar haar papierwerk voor de statistieken en de snelheid van de onderdelen , en vergelijk het met die welke door de dansmat ( waarvoor mogelijk een bezoek aan de website dansmat fabrikant ) . Consoles vereisen soms een reboot om nieuwe apparatuur aan hen gehecht herkennen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe kan ik booten vanaf USB Fl…
·DMX Vs . XLR 
·Harde schijf installatie en co…
·Hoe maak je een Seagate Barrac…
·Hoe maak je Sluit een microfoo…
·Hoe de Logic Board Vervang 
·Hoe maak je een Solid Data Dri…
·Computerapparatuur Tracking Fo…
·Hoe maak je een Seagate SATA S…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding Twee pc's naar ee…
·Manieren om een handheld computer gebrui…
·Hoe kan ik een Dell Computer Finance 
·Computer Recording Hardware 
·Hoe een muis aanwijzer verlaten van het …
·Hoe te converteren naar USB Bluetooth 
·Hoe je Dual Layer DVD's kopiëren 
·Hoe maak je een Gateway pc opstarten van…
·Hoe te Clipart Resize in iPhoto 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com