Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een Tech Lab Bouwen
Bouwen aan een Tech Lab is een essentieel onderdeel van het krijgen in of handhaven van de relevantie in het veld Information Technology . Hardware prijzen kunnen aanzienlijk zijn gedaald ten opzichte van vorig jaar modellen of snellere apparatuur kan er uit tegen lopende prijzen . Hoe dan ook , op voorwaarde dat de ruimte er is en de mogelijkheid om de macht van de apparatuur aanwezig is , het bouwen van een tech lab zal een rijke speeltuin aan software en hardware te testen . Instructies
1

Selecteer een locatie . Plaats de tech lab waar kabels zal worden geactiveerd op . Met remote desktops en virtualisatie , is er geen reden dat het niet kon worden gevestigd in een out - of-the -way plaats . Zorg dat er voldoende stroom en koeling tot een stabiele omgeving voor de servers te onderhouden . Kopen van 2

Bepaal hoe het zal worden aangesloten . Draadloze netwerken zijn populair , maar voor servers en laboratoriumapparatuur niets boven bedraad . Gigabit- switches en routers in prijs gedaald enorm . Online retailers hebben deze snelle netwerkapparatuur voor zo weinig als $ 29 , met ingang van januari 2011.
3

Selecteer de hardware . Dit is een interessante keuze te maken : fysieke of virtuele . Fysieke servers vereisen meer stroom, koeling en connectiviteit , maar de hardware is vrij goedkoop deze dagen . Virtuele servers aan de andere kant hebben minder milieu-eisen , maar de eisen om meer dan een paar virtuele servers draaien kan de prijs van de hypervisor boven rijden . Als een fysieke omgeving wordt gekozen , een goed toetsenbord , video en muis -systeem zijn belangrijk om te voorkomen dat een veelvoud van elkaar liggen en in de weg .
4

Bekabeling het lab . Houd ethernet kabels netjes en georganiseerd . Indien de vloer van het lab ziet eruit als een spaghetti fabriek , het is een recept voor een kabel krijgen rukte uit of misplaatst . Tie wraps of klittenband houden kabels gebundeld en uit de weg . Patchpanelen en serverracks houden ook servers en kabels georganiseerd .

Select besturingssystemen 5 . Er zijn een groot aantal commerciële en open source -besturingssystemen beschikbaar te installeren in een tech lab . Sommige vereisen specifieke hardware te draaien . Anderen zullen gemakkelijk te installeren op gemeenschappelijke x86 of x64 architecturen . Zie Referenties voor meer informatie .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat gebeurt er als ik Wis mijn…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak mijn Sandisk Cruzer W…
·Hoe maak je een cd uitwerpen v…
·Hoe te updaten Sound Drivers v…
·Hoe kan ik een Dell harde schi…
·Hoe maak je een webcam te verd…
·Hoe te JPEG uploaden op Webcam…
·Hoe maak je een schijf Sluit N…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een WI - 125 LCD Scale Probl…
·Hoe je IP LaserJet 5Si 's wijzigen 
·Hoe om tv -kanalen krijgen op mijn PC 
·Hoe Memory installeren in een G4 A1010 P…
·Hoe Hard Drive Firmware Fix 
·Dimensions Of Notebooks 
·Hoe je Dual Layer DVD's Gegevens Split n…
·Kan ik opstarten Eerst naar een externe …
·Hoe maak je een Pentium 2 parallelle poo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com