Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Thuis Printers die afdrukken Postcard formaat
Er zijn veel thuis printers die postkaart formaat afbeeldingen en documenten af te drukken . Veel van deze zijn betaalbaar en kan van pas komen als u een klein bedrijf of vaak nodig ansichtkaarten . Om ansichtkaarten printen, heeft u een inkjet printer die compatibel is met uw computer thuis , evenals postkaart software nodig . HP Photosmart All -in - One Printer

HP 's
Photosmart printer bevat alle standaard functies van een traditioneel huis inkjetprinter , terwijl ook het werken in een aantal speciale functies die maakt het ideaal voor foto's afdrukken op briefkaartformaat documenten . Kunnen afdrukken van een 4 - by - 6 full color ansichtkaart in 70 seconden kan worden uitgevoerd via een draadloze set - up en is klein en betaalbaar genoeg om thuis te gebruiken . Ontwerp uw ansichtkaarten met behulp van HP Creative Studio voor thuis , en dan is de All - In - One Photosmart om je creaties te drukken.
Canon Selphy

Selphy printers van Canon zijn klein en compact , maar toch pack een krachtige stoot als het gaat om het afdrukken ansichtkaarten en foto's . Compatibel met de meeste digitale camera's , kunt u vakantie ansichtkaarten , kaarten van de babyaankondiging , of iets anders kunt u tot dromen gewoon door het nemen van een foto en het laden van het naar de printer te maken . Met behulp van een huis publishing programma om een tekst of versieringen toe te voegen aan uw briefkaart , kunt u afdrukken van een eindproduct op Selphy printers . Canon heeft een aantal modellen beschikbaar voor aankoop en ze variëren in prijs tussen de $ 100 en $ 200 per 2011 .
Epson Adres Expert E - 800 en E - 600

Epson was een van de eerste op een printer die exclusief is ontworpen voor ansichtkaarten produceren . De twee modellen zijn compatibel met zowel pc's en Mac-computers , en beschikken over een 7 - inch LCD-scherm . Beide modellen verdubbelen als een digitale fotolijst , en de E - 800 is voorzien van een draadloos toetsenbord .
Kodak printers

Kodak
is al lang een innovatieve kracht in de werelden van fotografie en grafisch ontwerp . Niet verrassend , zijn hun all - in - one printers ontworpen om postkaarten , samen met andere home projecten af te drukken . Beginnend bij $ 100 en gaan op opwaartse tot $ 250 als van 2011 , kunt u draadloos afdrukken en gebruiken een breed scala aan papiersoorten zonder dat jam of kleur bloedt . Bezoek hun Kodak project website voor postkaart ontwerpen om samen te gebruiken met de printer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Transfer Email 's naar een…
·Hoe maak je een Cruzer gebruik…
·Hoe maak je verbinding een Fir…
·Hoe Program Respironics 
·Hoe te Lightscribe gebruiken z…
·Wat is een Ticker Timer 
·Hoe maak je een scan van een h…
·Hoe kan ik mijn Thumbnails Big…
·Hoe de capaciteit van een hard…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Toepassingen die komen met de iPad 
iPad Apps die werken met Excel 
Hoe u uw iPad 2 startscherm Organiseren 
Hoe Set Up Thuisdeling op de iPad 
Hoe maak je een iPad Startscherm 
Dingen die sync met de iPad 
Wat kan een iPad Do That My netbook Kan …
Hoe de iPad Home Button Disable 
  Hardware Articles
·Hoe te converteren Canon I80 printkoppen…
·Wat is een Print Spooler -systeem? 
·Hoe te Processor Queue Length Problemen 
·Hoe te KWorld USB Video Problemen 
·How to Get een ISO van een RAR op een Ma…
·Specificaties van een Dell Dimension L73…
·Hoe te Vinylplaten converteren naar best…
·Een vervangende Dell laptop batterij ins…
·Hoe te converteren naar PDF Met een Tosh…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com