Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Specificaties voor de HP Jornada 680
Hewlett - Packard liet de Jornada 680 in 1998 . Het was een handheld computer die liep op het Microsoft Windows CE H /PC Callisto besturingssysteem. Het apparaat is geleverd met een jaar beperkte garantie op onderdelen en arbeid , en een 90-dagen garantie op meegeleverde accessoires . De Jornada 680 werd opgevolgd door de Jornada 690 en is sindsdien niet meer leverbaar . Identificatie

De HP Jornada 680 gemeten 7,44 cm breed , 3,74 cm diep en 1,34 centimeter dik . Het woog slechts 1,1 £ voordat optionele upgrades . Een oplaadbare lithium - ion batterij die de Jornada 680 met een interne krachtbron . Een kleine drie-delig lichtnetadapter kwam met het systeem ook. Extra identificeren kenmerken van de Jornada 680 inclusief een geminiaturiseerde toetsenbord 76 procent van de grootte van een standaard laptop toetsenbord .
Processor , geheugen , opslag

De Jornada 680 kenmerkte een 32 - bit Hitachi SH3 centrale verwerkingseenheid . De SH3 Hitachi had een kloksnelheid van 133 megahertz en is gebaseerd op CMOS halfgeleidertechnologie . De Jornada 680 kwam uitgerust met 16 megabytes SDRAM waarin het systeem gebruikt zowel voor systeemgeheugen en voor het opslaan van documenten en gegevens . Een 16 MB user - upgradeable ROM kit toegestaan ​​Jornada 680 gebruikers een extra 16 MB geheugen toe te voegen , een verdubbeling van de totale capaciteit van het systeem . Slots voor Compact Flash en PCMCIA geheugenkaarten aanvullende opbergruimte voor documenten en gegevens ook.
Display en Multimedia

De Jornada 680 gekenmerkt door een 6,5 - inch full -colour VGA- scherm staat de weergave van 256 kleuren . Het scherm heeft een native resolutie van 640 bij 240 pixels en inclusief touch screen functionaliteit . Wanneer aangesloten op een externe beeldscherm , de Jornada 680 had een maximale resolutie van 1024 bij 768 pixels . Geluid afgespeeld via een geïntegreerde luidspreker . Gebruikers kunnen audio via een ingebouwde microfoon kan functioneren zonder het apparaat te openen .
Connectiviteit en Expansie

Een ingebouwde 56 Kbps , v. opnemen 90 inbelmodem toegestaan ​​Jornada 680 gebruikers verbinding maken met het internet . Extra externe poorten op het apparaat beschikbaar onder een negen - pins seriële RS-232C -poort, een SIR - IrDA - compatibele infraroodpoort , een Type II PCMCIA-slot en een Type I CompactFlash -sleuf . De Jornada 680 kwam ook met een drie -volt CR2032 knoopcelbatterij back-up batterij .
Meegeleverde software

De Jornada 680 kwam gebundeld met een aantal software titels in aanvulling op de Windows CE -besturingssysteem . Titels opgenomen Microsoft Pocket Word , Microsoft Pocket Excel , Microsoft Pocket Access , Microsoft Pocket Internet Explorer , HP PIM Vertaling Utility , OmniSolve financiële rekenmachine LandWare 's , Sierra Afbeelding Expert en anderen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe naar NTFS herstellen door …
·Hoe te Components Inside My Co…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe de 802.11G draadloze adapt…
·Waterkoeling Gids voor Compute…
·Hoe te Verwijderde items zoeke…
·Kleurcodes voor een 3 - Wire C…
·De juiste manier om Partition …
·Hoe maak je een Volume ID Opha…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·De voordelen & nadelen van Compact Flash…
·Hoe Vergelijk New Computers 
·Hoe aan dia scannen op een scanner 
·Hoe je oude laptops zoeken 
·Hoe Mouse Pads werk? 
·De capaciteit van een DVD-R Disc 
·Hoe te activeren Mijn Etisalat 3G Dienst…
·Hoe om extra RAM-geheugen installeren in…
·Wat is een Dual Core mobiele processor ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com