Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn de voordelen van Computer Technology & Internet betrekking Communicatie
? Communicatie is de sleutel tot het leven , waardoor we emoties , zorgen en herinneringen uit te drukken . Het internet en de computer -technologie die het mogelijk maakt om te bestaan ​​, is veranderd de manier waarop we communiceren . Vrienden en familie die verder weg kan nog steeds worden benaderd op een regelmatige basis . E-mail accounts , sociale netwerksites en instant messenger clients zijn communicatie naar een nieuw niveau in de 21e eeuw . Email

Het postkantoor en telefoons waren ooit de ideale manier van contact met een vriend of familielid die in het hele land woonden , het land of de wereld . De uitvinding van e-mail heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we berichten sturen . E-mailaccounts kunt u berichten te sturen naar iedereen in de wereld met een druk op de knop , zolang zij hebben een e-mailaccount ook. E-mailen elimineert de noodzaak om postzegels te kopen of betalen hoge prijzen voor interlokale gesprekken . U kunt documenten , foto's en weblinks voegen in een e-mail . E-mails kunnen worden verzonden morgens , 's middags en ​​' s nachts , zodat u verbinding met een ander , ongeacht de tijd .
Facebook

Tenzij je hebt geleefd onder een steen , kansen je hebt op zijn minst gehoord van Facebook , het sociale netwerk site gemaakt door Mark Zuckerberg in 2003 . Aanvankelijk genaamd Facemash , Facebook faciliteert de creatie van een persoonlijke profielpagina , zodat uw vrienden en familieleden te houden met elk aspect van je sociale leven . U kunt ook een Fan Page om een ​​bedrijf of merknaam te bevorderen . Vanaf 2011 , Facebook is vrij om mee te doen . Vergelijkbare social networking sites bestaan ​​, zoals MySpace en Friendster , waarmee u foto's , muziek en meer delen. Na het aanmaken van een Facebook-account , kunt u berichten
Communicatie sturen naar al je vrienden in een keer, het versnellen van het communicatieproces . On the Go

computertechnologie heeft geïnfiltreerd onze telefoons , met de meeste mobiele telefoons kunnen hebben toegang tot internet via Wi - Fi . Deze zelfde technologie stelt u in staat om toegang tot internet op uw laptop computer hebben . De mogelijkheid om het internet mee te nemen kunt u e-mails versturen of kijk op uw Facebook-pagina van overal . Mobiele telefoons en laptops kunnen gebruik maken van Skype , een applicatie die uw apparaat verandert in een video-telefoon . U kunt vergaderingen , documenten delen , vast te houden en strategieën met zakenpartners af te ronden , ongeacht of u bent binnen hetzelfde land of niet .
Waarschuwing

De vooruitgang van de computer technologie en het internet met zich meebrengt bezorgdheid over de veiligheid , vooral voor kinderen . Cyberpesten heeft een 21e-eeuwse probleem geworden . Net als traditionele pesten , cyberpesten is bedoeld om een individu bedreigen of schaden . Pestkoppen zal bedreigende berichten sturen naar hun slachtoffers Facebook of e-mail account . Je moet altijd voorzichtig zijn bij het praten met iemand online je net hebt ontmoet . Individuen niet altijd zichzelf voorstellen nauwkeurig online , en kunnen over hun leeftijd , status van de taak , criminele achtergrond , of intenties liggen . Laat uw huisadres nooit aan iemand die je online hebt bevriend totdat u zeker weet je ze kunt vertrouwen . Nooit uw persoonlijke account gegevens vrij te geven aan een nieuwe online vriend , ongeacht van vertrouwen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe Computer Logs wissen 
·Hoe kan ik Blu - rays afspelen…
·Web cams gebruikers toestaan ​…
·Hoe maak je een MicroSD -kaart…
·Hoe om tv -programma's opnemen…
·Gratis Overclocked AMD 9950 Sp…
·Pentium Dual Core Processor Vs…
·Hoe maak je een PCB Board Test…
·Hoe maak je een Stereo Speaker…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een partitie op een Flash Dis…
·Hoe te Wavetable Synthesis uitschakelen 
·Hoe maak je een Wireless antenne vervang…
·Hoe te identificeren als een Server is I…
·Hoe je je harde schijf schijf wissen 
·Hoe maak je een Casio Rekenmachine Verwi…
·Hoe configureer ik een HP 9130 te scanne…
·Hoe kan ik een externe videokaart instal…
·Hoe maak je een toetsenbord te verwijder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com