Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De verschillen in de 32 bits & 64 Bit Systems
De 32 bit -systeem was het primaire systeem wordt gebruikt door personal computers tot in de vroege 21e eeuw , hoewel 64 bit chips en bussen eerder bestonden . In de vroege jaren 1990 , alleen supercomputers en gespecialiseerde uitrusting 64 bit microprocessoren . Met de release van de zeer succesvolle 64 bit spelcomputer de Nintendo 64 in 1996 , fabrikanten en consumenten zagen potentieel voor 64 bit architectuur in computers consument . In 2000 , IBM verscheept de eerste 64 bits architectuur , aansporen een overgang naar 64-bits systemen en software in alle computer merken . Verschillen operationele

bitgrootte van een systeem verwijst naar de grootte van integers databussen CPU van een computer is ontworpen om te draaien . 64 bit -systemen maken gebruik van een ander systeem van toegang tot het geheugen en het systeem compenents dan 32 bit systemen . Dit verschil is van fundamenteel belang , die 32 en 64 bit systemen onverenigbaar maakt . Omdat programma's en besturingssystemen moet in staat zijn om de werkelijke hardware verschillen tussen de 32 en 64 bit -systemen verwerken , het upgraden van een 32 bit systeem naar een 64 bits systeem is een ingewikkeld proces .
Speed ​​
< br

32 bit systemen > zijn beperkt tot de toegang tot vier gigabyte aan RAM-geheugen in een tijd , terwijl 64 bits architectuur kunnen toepassingen de mogelijkheid om toegang te krijgen tot 16 terabyte aan RAM-geheugen . Dit verschil aanzienlijk versnelt het vermogen van een computer om gegevens en taken te verwerken . In een test , bij het openen van een grote PDF , lopen Javascript en het openen van een mediaspeler , programma's op een 64 bits systeem varieerde tussen de 20 en 50 procent sneller dan dezelfde bewerkingen op een 32 bits systeem .
Rendement van het Fonds

Vergelijkbaar met het het 64 bit -systeem toegenomen vermogen om toegang te krijgen tot grotere hoeveelheden RAM , een 64 bit systeem heeft ook de mogelijkheden tot verwerking grotere hoeveelheden fysiek geheugen verwerken . 32 bit -systemen hebben de mogelijkheid om toegang te krijgen tot 32 gigabyte aan fysiek geheugen , terwijl de 64-bits systemen tot u toegang tot 16 miljard gigabyte fysiek geheugen .
Overige Verschillen

Bovendien , 64 bit programma's hebben de mogelijkheid om meer geavanceerde argument - passing processen gebruiken dan 32-bits programma's . Hierdoor kan de 64 bits programma de mogelijkheid om veiliger gevoelige gegevens verwerken die vernietigende virale aanvallen verminderen . Ondanks de nieuwe mogelijkheden van 64 bit processoren , 64 bit processoren verbruiken aanzienlijk minder stroom dan 32 bit processoren .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Magnetische opslag Disk Voorde…
·Cable Management voor Computer…
·Hoe partitie een Hardrive in W…
·Stille installatie voor USB Sc…
·Doppler RADAR Intensiteitsnive…
·Hoe te Verwijderde items herst…
·Hoe om gegevens te herstellen …
·Hoe de Alpen Touchpad uitschak…
·Hoe maak je een IEEE 802.11 Wi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een ongebruikte harde schijf…
·Hoe kan ik een favorieten lijst op een F…
·Hoe maak je een cd - rw- schijf formatte…
·De Forensische tools voor een Mac 
·Hoe doe ik Refill een HP 35A toner cartr…
·Hoe de cover van een HP Vectra Mini Towe…
·Hoeveel RAM Slots Ben op een Compaq Pres…
·Hoe je de ROM- her-flashen na een upgrad…
·Voordelen en nadelen van online opslag 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com