Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Delen van DVD Kiosk Machines
DVD kiosk machines worden geplaatst in gebieden die zijn handig voor klanten. Kruidenier en buurtwinkels zijn de meest voorkomende locaties . Het krijgen van een DVD-film op een van deze locaties bespaart tijd in het besturen van een film verhuur winkel . Deze machines zijn ingewikkelde computersystemen met veel onderdelen en de meeste van hen werken op dezelfde wijze . Een film wordt gekozen , de credit card geplaatst en de film wordt verdeeld . Buiten Kader van Machine

Meest kiosk DVD machines in zijn vergelijkbaar in grootte met zachte drank machines . De voorkant van de doos bevat een scherm van waaruit klanten kiezen voor de dvd die ze willen huren . De meeste schermen zijn elektronische touchpads . Door te kiezen voor een categorie van films die elke klant kleine foto's van de beschikbare titels kunnen zien en maak een keuze. De voorkant van de doos bevat ook een sleuf waar de klant steekt zijn creditcard voor de betaling . Het bevat ook de lezer aan waarvan de DVD's worden afgeleverd of geplaatst wanneer ze worden teruggestuurd .
Binnen Mechanism

De binnenkant mechanisme voor het scherm is gewoon een computer die is bereikbaar met het hoofdkantoor van de dvd- distributeur . De computer kan worden gebruikt om het in aantal DVD titels die beschikbaar zijn in elke machine bewaken . DVD's worden ingediend door de titel. Een barcode lezer binnen in de DVD -sleuf leest de barcodes op elke DVD en het wordt vervolgens mechanisch geplaatst in een leeg slot . De meeste dvd- kiosken kan maximaal 950 dvd's .
Andere bereiken

De dump bin is een ander deel van de dvd kiosk . Dit kan een apart compartiment in de machine op de bodem worden of bevestigd aan de buitenkant van de machine op dezelfde manier je zou kunnen zien een drop box bij een bibliotheek . Als de barcodelezer niet in staat is om de titel te lezen of het is een titel van een andere distributeur , zal het systeem de dvd laten vallen in de dump bin . De onderhoudsmonteur of merchandiser dvd's die niet thuishoren en verzorgen van verwerpt terugkeren .
Bijlagen en andere onderdelen

Sommige kiosken bevatten een beeldscherm aangesloten op de kant dat kleine affiches van veel van de dvd-films beschikbaar zijn in die machine houdt . Ze worden gewijzigd en aangevuld door servicemonteurs op een regelmatig schema . Alle machines worden vergrendeld met verscheidene slotmechanismen aan beide zijden van de dvd kiosk , en sommige machines accepteren contant geld in plaats van een creditcard of pinpas .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe je je eigen Alienware Make…
·Hoe te converteren een Super 8…
·Hoe te schrijven over interact…
·Hoe maak je een Stepper Motor …
·Hoe de Sound Driver Reparatie …
·Geheugenkaarten zijn er in ver…
·De beste digitale Media Storag…
·IDE harde schijf Pinout Inform…
·Hoe maak je een robot maken 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Camaro moederbord 1.5C Via Specificaties…
·Hoe de Memory Module Upgrade voor Dell D…
·Hoe te gebruiken van de ingebouwde camer…
·Hoe te Abit Reset BIOS 
·Wat te zoeken in een Webcam Before You B…
·Hoe te antwoorden op een persoon in iPho…
·Hoe kan ik muziek kopiëren naar een ext…
·Hoe maak je een PC videokaart uitschakel…
·Thinkpad 2647 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com