Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
BTX Cooling Ideeën
BTX staat voor " gebalanceerde technologie extended " en verwijst naar een vorm - factor ontwerp voor de moederborden van personal computers . De vormfactor beïnvloedt computer layout , dicteren de plaatsing van het moederbord en andere componenten , aansluitingen en de voeding . BTX koeling omvat een thermische module die een fan duct om de luchtstroom te begeleiden en verbeteren van koeling inspanningen van de ventilator om een veilige omgeving voor de innerlijke werking van de computer te behouden bevat . De BTX form factor werd voorgesteld door Intel , maar de productlijn werd geannuleerd in de herfst van 2006 . BTX Layout

De BTX layout voorgesteld de computer processor socket dichter bij de voorkant van het moederbord worden geplaatst , waardoor het koele lucht ontvang als eerste . Ventilatieopeningen geplaatst aan de voorkant en achterkant van de computerbehuizing zou lucht brengen van buiten de voorkant van de behuizing , koelen van de processor en andere onderdelen , dan gaan de warme lucht uit de achterste vleugel. De processor socket zou zijn 45 graden gedraaid zodat koele lucht om contact meer dan een kant als het ging over de chip , die Intel toonde zouden de componenten efficiënter koelen .
BTX Thermal Module

de voorgestelde thermische module bevatte het koellichaam , ventilator en een fan duct . Voor de thermische module om effectief te werken , de module moest worden afgestemd op de voorste vent om warme lucht te voorkomen in het geval van door het kanaalsysteem en worden gerecycled . Voor de koeling het meest efficiënt , frisse lucht moest worden gefietst van buiten de zaak en warme lucht in de zaak moest vent uit de achterkant . Daarnaast is de heatsink ontwerp voor de BTX layout gekenmerkt door een fan duct dat het koellichaam , die hielp richten de koele luchtstroom met minimale obstakels te vertragen of te warmen de lucht ingekapseld .
Single - stroom Airflow

Intel
ontwierp de BTX form factor in een poging om koeling gedurende de computerbehuizing te verbeteren . Door slechts een front - to- back richting voor de luchtstroom en uitlijnen componenten luchtstroom belemmeringen zouden de ventilatoren en koelvinblok systeem efficiënter functioneert dan oudere vormfactor designs. Het gebruik van de BTX fan setup , echter , presenteerde een lawaai factor dat veel gebruikers kan vinden storend .
PC Koeling Ideeën

Ondanks het gebrek aan populariteit en steun voor BTX form factor , zijn er effectieve manieren om koeling voor uw PC te verbeteren . Ruim alle rommel uit de hele zaak aan te belemmeren van de luchtstroom in en uit de computer zaak . Gebruik perslucht om stof uit te blazen van de zaak en uit de buurt van de ventilatieopeningen ook. Controleer fans uw zaak om ervoor te zorgen dat ze normaal werken en hebben ze gerepareerd of vervangen als je denkt dat de prestaties neemt af . Elke keer dat de zaak wordt geopend , er zeker van u het goed sluiten zodat de luchtstroom systeem optimaal kan functioneren. Bovendien, als je woont in een relatief warm klimaat of aanzienlijke vochtigheid , overwegen om een airconditioner , al was het maar in de kamer waar de computer wordt bewaard .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een Cable Select I…
·De Logitech QuickCam Express w…
·Hoe de ventilator te vervangen…
·Hoe kan ik mijn iMac Flat Scre…
·Hoe de Book Type wijzigen op e…
·Hoe maak je een harde schijf p…
·Hoe maak je een Core 2 Duo Fan…
·Hoe maak je een Flash Media-ka…
·De geschiedenis van Thumb Driv…
  Related Articles
Ideeën voor een iPad 
Verjaardag Video Card Ideas 
IBM Blade Center Rack koelbehoefte 
Hoe te vervangen Mijn Snap Server koelVe…
Server Koeling Behoeften 
Wat is een BTX moederbord ? 
Verschil tussen ATX en BTX moederborden 
Bepalen of een moederbord is een ATX of …
Hoe maak je een Form Factor BTX moederbo…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Toshiba L300 BIOS Bypass 
·Hoe de Inverter Board Vervang op een Mac…
·Hoe een RTC batterij vervangen in een To…
·Hoe de Plastic Card Printer Gebruik 
·Mijn Canon printer drukt niet af 
·Hoe te AirPort Problemen voor Windows 
·Hoe uw computer Rebuild 
·Routebeschrijving naar de BIOS batterij …
·Hoe te Picture Files Off Broken Computer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com