Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat is een Snapdragon processor
? Snapdragon is een familie van computer processors geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten, zoals laptops , mobiele telefoons en tablets . Snapdragon processor chips hebben veel overeenkomsten met andere apparaten die in staat zijn vergelijkbare functies , maar ook kenmerken die hen onderscheiden . Processor Overzicht

Of het nu een Snapdragon -of Intel- processor , de taak van de microchip is hetzelfde : berekeningen . Als een menselijk lichaam , computers verschillende onderdelen die samenwerken . De processor kan worden beschouwd als het brein van de computer omdat dit het deel dat de berekeningen nodig elk ander deel werken instrueren handgrepen. Processors worden gemaakt door veel verschillende fabrikanten zoals AMD , Intel en Qualcomm , die de Snapdragon lijn van processors maakt .
Snapdragon Geschiedenis

processor kracht
wordt gemeten in hertz , of cycli per seconde . Hoe hertz een processor kan de meer instructies kan verwerken per seconde en hoe sneller werkt functies van een computer . Volgens de website van Qualcom 's , Snapdragon was de eerste mobiele processor naar boven 1 gigahertz op een mobiel apparaat , het inluiden van een nieuwe standaard voor mobiel computergebruik . Sinds de release van de eerste Snapdragon processor in 2008 , heeft Qualcomm bleef het toevoegen van uitbreidingen aan de microchip . Vanaf Juli 2011 , Snapdragon processoren zijn in staat om snelheden tot 2,5 gigahertz .
Snapdragon Eigenschappen

Snapdragon- processors
zijn ontworpen om te functioneren als de kern van de mobiele computerapparatuur , een combinatie van processorkracht met draadloze mogelijkheden . Bijvoorbeeld , de MSM8x60 Snapdragon -serie omvat geïntegreerde 3G- breedband connectiviteit , een GPS- engine en ondersteuning voor GPRS en CDMA mobiele netwerken . Snapdragon processoren zijn ontworpen om te werken met een lager energieverbruik aan de korte batterij levensduur richten op diverse apparaten . Snapdragon bevat ook een dedicated graphics processing unit om steeds complexere visuele functies, zoals 3D- graphics en augmented reality verwerken .
Populaire Snapdragon Devices

Snapdragon- processors
zijn ontworpen om compatibel te zijn met vele populaire besturingssystemen en apparaten . Enkele van de meer bekende apparaten zijn de Xperia Play , een apparaat dat PlayStation gaming combineert met Android mobiele besturingssysteem , de eerste in zijn soort . De Xperia Play bevat de dedicated grafische kaart , Adreno . Snapdragon versterkt ook de HTC Flyer , een 7 - inch tablet met een stylus gebruikt in aanvulling op de ingang aan te raken. Dit apparaat maakt gebruik van de Snapdragon Scorpion , die werkt op 1,5 gigahertz . Andere apparaten zijn de Sharp Galapagos , HP Veer en de Samsung Focus .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe om te vertragen een Proces…
·Over Laptop Cooling Fans 
·Hoe maak je een USB Memory Sti…
·Een Dell Dimension 8250 Will N…
·Hoe de Bussnelheid Zoeken met …
·Hoe maak je een Bad SD Card Fi…
·De installatie van een Serial …
·Hoe maak je een Prototype Get …
·De Toughbook werd voor het eer…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe de processor verwijderen op een Dell…
·Hoe kan ik muziek op mijn Micro SD 2.0 &…
·Dell Latitude D520 computer houdt Hersta…
·Hoe kan ik Blu - ray afspelen op XP 
·Hoe kan ik een adresboek kopiëren naar …
·Hoe te DDR2 Laptop geheugen installeren …
·Hoe maak je een Mouse Pad Bestel 
·Hoe kan ik Reboot een gerenoveerde Dell …
·Specificaties van de HP Pavilion A1440n 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com