Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Voordelen van de Pseudo Ternary Line Code
Line codes zijn methodes van coderen van digitale informatie die streeft naar het verlies van gegevens als gevolg van transmissie storingen te minimaliseren . Pseudoternary regel code is een type bipolaire lijncode dat de binaire waarde " 1 " codeert als een signaal bij 0 Volt ( een maat voor elektrische potentiaal ) , en de binaire waarde " 0 " als een afwisselende opeenvolging van positieve en negatieve spanningswaarden ( de exacte grootte hangt af van de inrichting ) . Er zijn een aantal voordelen bij het gebruik van pseudoternary lijn code . Foutdetectiemethode

Pseudoternary lijn code
is een bipolaire lijn code , wat betekent dat het beschikt over een afwisselende reeks van waarden die de binaire waarde van vertegenwoordigt " 0 . " Er is een inherent foutdetectie vermogen in deze codering regeling , omdat het eventuele onderbreking van de afwisselend een fout signaleert . Stel de binaire waarde " 0 " wordt vertegenwoordigd als een afwisselende opeenvolging van +5 Volt , -5 Volt , +5 Volt , enzovoort . Als twee 5 volt DC signalen opeenvolgend worden ontvangen , is er een transmissie fout omdat het afwisselen, bipolaire karakter van de pseudoternary lijn code is mislukt .
Langere Transmission Capability

Door de wisselspanning gedrag van de pseudoternary regel code , het gemiddelde vermogen van een transmissie nul . Hierdoor kan de transmissielijn het signaal grotere afstanden dan andere coderingstechnieken dragen . Dit komt omdat de signalen verslechteren wanneer verzonden over grote afstanden . Hogere macht signalen sneller dan lager vermogen signalen te wijten aan het verzet van de transmissielijn degraderen . Weerstand is een elektrische eigenschap van circuits die de huidige verdwijnt in warmte .
Gegevens en Power Transmission

Omdat het gemiddelde vermogen van een pseudoternary lijn code nul is , de transmissielijn kan worden gebruikt om de macht te sturen naar onderdelen verderop in de keten . Bijvoorbeeld , een bron transmissielijn kan de macht van een repeater -apparaat met behulp van de transmissielijn . Dit is een middel om de kosten laag voor een communicatiesysteem , omdat een regel levert zowel stroom en data .
Synchronisatiefouten

Pseudoternary lijncode
Minimaliseer niet nodig een synchronisatie systeem net als andere vormen van lijn code . Synchronisatie systemen zorgen ervoor dat alle apparaten aangesloten op het communicatiesysteem zijn gebonden aan een enkele klok bron . Hierdoor kan de zender en ontvanger zowel lezen en schrijven in elke tik of overgang van het kloksignaal . Het vereist ook extra hardware en transmissielijnen , omdat een kloksignaal in het systeem worden opgenomen. Pseudoternary is dit systeem niet nodig omdat het signaal wisselt op een voorspelbare manier , en in wezen fungeert als een klok signaal zelf .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Hoe maak je een CAT 5 kabel Sa…
·De Avaya Partner ACS is een te…
·Hoe maak je een modelnummer 
·De Radeon tv-tuner is een vide…
·Hoe maak je een LED Light Pod …
·Hoe te stoppen opgehoopt stof …
·Problemen met Flash Drives Omg…
·Hoe te installeren Twee SSD ka…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Scannen in oude foto's 
·Selectie van Area Dimensions op een Scan…
·Hoe de Sony VAIO Desktop Moederbord Upgr…
·Om te lezen hoe een oude harde schijf op…
·Hoe je problemen met moederbord Install …
·Hoe maak je een Express Card converteren…
·Hoe je efficiënt te scannen naar een co…
·Wat Maand Zijn Nieuwe MacBooks Uitgebrac…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 3000 Laptop…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com