Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
De voordelen en nadelen van het hebben van meerdere videokaarten
Als u op zoek bent naar meer video processing power van de computer , heb je twee keuzes . U kunt investeren in een krachtige videokaart , of, als je moederbord ondersteunt de functie kunt u twee videokaarten te installeren om de verwerking belasting te delen . Het gebruik van meerdere videokaarten kan een aantal voordelen bieden , vooral voor hardcore gamers , maar dit soort setup heeft ook zijn nadelen . SLI en CrossFire

ATI en NVIDIA
hebben allebei hun eigen multi - card -technologie formats . ATI's CrossFire is , terwijl NVIDIA's SLI -systeem is , of Scalable Link Interface . Beide systemen kunnen gebruikers maar liefst vier videokaarten aan elkaar te koppelen , mits het moederbord draagt ​​genoeg PCIE slots . Als de gebruiker meerdere versies van dezelfde videokaart installeert , zal het systeem de grafische verwerking belasting gelijkmatig te verdelen over de kaarten , zodat er een grotere verwerkingscapaciteit voor intensieve grafische displays . Het is belangrijk op te merken dat deze systemen zijn architectuur - specifiek , wat betekent dat je een ATI kaart niet kan koppelen met een NVIDIA -kaart.
Physics Processing

Naast het delen van verwerkingskracht , kunnen meerdere videokaarten gebruikers toestaan ​​om een uitkering van oudere hardware te krijgen . Beide systemen bieden de mogelijkheid om videokaarten te installeren van verschillende processing power , met display taken verbannen naar de meer krachtige kaart -en natuurkunde verwerking van taken die aan de mindere . In games die gebruik maken van discrete fysicaverwerking , kan deze diepte en realisme toe te voegen aan het gedrag van objecten in het spel , het verhogen van visuele complexiteit zonder overbelasting van de primaire videokaart .
Stroom en warmte

Hardlopen meerdere videokaarten in een enkel geval kan een lastige stelling te zijn . Ten eerste , moet u ervoor zorgen dat uw voeding kan voldoende spanning leveren om de macht twee high - end videokaarten . Fabrikanten van videokaarten meestal raden 600 - tot 700 - watt voeding te zorgen dat alle onderdelen voldoende stroom te kunnen functioneren , en sommige energiebedrijven hebben genomen om de aanwijzing van hun sterkere eenheden " SLI /Crossfire Ready " om het winkelend publiek te helpen bij de juiste keuze producten voor hun behoeften . Daarnaast gevallen met meerdere videokaarten moeten een goede ventilatie te wijten aan de extra warmtebron , en de gebruikers moeten voorzichtig zijn om stof te verwijderen op een regelmatige basis om problemen met oververhitting te voorkomen.
Cost
< br >

uitvoeren van twee of meer videokaarten kan ook een dure propositie zijn . Omdat de meeste gebruikers die een Crossfire of SLI setup te overwegen zijn op zoek naar de best mogelijke graphics , betekent dit meestal de aankoop van een paar high - end kaarten , die elk kunnen kosten honderden dollars . Gebruikers kunnen elkaar koppelen oudere generatie kaarten in een poging om geld te besparen , maar in veel gevallen zal de boost in grafische kracht minor in het beste worden vergeleken met een top-of - the-line videokaart .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een harde schijf t…
·Hoe volledig Veeg een Toshiba …
·Hoe maak je een PC DVD Region …
·Hoe te Fans uitschakelen op mi…
·De beste manier om een harde s…
·Hoe kan ik DVD vervangen op De…
·Hoe maak je een Jump Drive naa…
·PC ventilator instellingen kun…
·Hoe hardware problemen in Comp…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
  Hardware Articles
·Definitie van een Clean Room 
·Aanbevolen Laptops voor Kids 
·Hoe de Screen Orientation 
·OCZ Vendetta Vs . Zalman 9700 
·Hoe maak je een toetsenbord van de compu…
·Hoe kan ik een Logitech MX Keyboard verb…
·Hoe om Flash Video -BIOS Zorg 
·Hoe om te bepalen Als een tonercartridge…
·Hoe je BIOS configureren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com