Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe maak je een PC DVD Region Free
De DVD station dat wordt gebruikt met een PC is vergrendeld zodat deze alleen zal spelen commerciële dvd's gemaakt voor hetzelfde land , of " regio" dat de pc wordt gebruikt inch Om een te maken PC 's DVD-speler regio vrij , moet aanpassingen worden gedaan om de firmware van de speler . Dit is een eenvoudige , indien van procedure en vereist het downloaden en installeren van een paar vrije 's - er zijn een aantal van deze gratis beschikbaar die alle op een soortgelijke wijze als de DVD speler wijzigen . Wat je nodig hebt Briefpapier van Zazzle.nl Pencil
Toon Meer Aanwijzingen

Download 1 en installeren van een dvd-drive programma-informatie , zoals , bijvoorbeeld , de DISC.info programma ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het bestand eenmaal gedownload om het programma uit te pakken op het bureaublad. Kopen van 2

Dubbelklik op het programma om het te lanceren . Selecteer het DVD-station uit het drop down menu aan de bovenkant van het scherm van het programma . Noteer alle van de informatie die wordt gepresenteerd op het scherm . Sluit het programma
3

Download de juiste firmware knipperen programma dat van toepassing is op uw dvd-drive van een firmware knipperen website - . Bijvoorbeeld , de " Firmware pagina " website ( zie bronnen ) .
4

Dubbelklik op het firmware bestand eenmaal gedownload . Volg de menu- instructies om het programma te installeren op de DVD drive . Klik op ' OK ' in het bevestigingsvenster wanneer het verschijnt om het programma af te sluiten .
5

Download een regiocode verslaan programma naar het bureaublad , zoals , bijvoorbeeld , de DVD-regio Killer -programma ( zie bronnen ) . Dubbelklik op het bestand eenmaal gedownload . Volg de menu- instructies om het programma te installeren op de DVD drive . Klik op ' OK ' in het bevestigingsvenster wanneer het verschijnt om het programma af te sluiten . Herstart de PC .
6

Start de firmware programma door deze te selecteren uit de " Start ", " Alle Programma's " pop - up menu . Selecteer het DVD-station uit het drop down menu onder " Device " op het scherm van het programma . Klik op de "Start" knop aan de onderkant van het scherm van het programma .

Wacht 7 als een voortgangsbalk verschijnt aan de onderkant van het scherm en vult in van links naar rechts . Klik op de " Done " knop op het bevestigingsvenster wanneer het verschijnt . Stoppen met de firmware -programma .
8

Lanceer de regiocode verslaan programma door deze te selecteren uit de " Start ", " Alle Programma's " pop - up menu . Selecteer het DVD-station uit het drop down menu op het hoofdscherm van het programma .
9

Klik op de knop "Start " om het programma uit te voeren . Sluit het programma na het klikken op de knop "OK" op de bevestiging venster dat verschijnt als het programma is afgelopen . Herstart de PC .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te herstellen een HP Pocke…
·Hoe Hard Drives Unlock 
·PC-processor of CPU , helpt de…
·Wat heb ik nodig om een disket…
·Typen A /C Voedingconnectors &…
·Hoe maak je een grafisch Fligh…
·Hoe uw bureaublad Optical Driv…
·Wat is een goede processor sne…
·Wat is een DC-adapter 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Typen PC Cards 
·Hoe maak je een WiFi- signaal Boost op e…
·Hoe kan ik een Dell AIO 922 printer Draa…
·Hoe te Optiplex 320 Upgrade 
·Hoe om te controleren uw computer om te …
·Hoe te Toetsenbordtoetsen verwijderen va…
·Hoe te Cut & Join USB -kabels 
·Hoe te upgraden mijn grafische kaart Dri…
·Hoe te openen Logitech G9 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com